23.01.2018

Kim Market'ten Kan Bağışına Tam Destek



Kim Market, havaların soğuması nedeniyle kan bağışlarının azalması üzerine harekete geçti .

KİM Market çalışanları, Kızılay’ın “bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına kayıtsız kalmayarak, kampanyaya destek verdi. Havaların soğuması nedeniyle kan bağışlarının azalması üzerine harekete geçen Kim Market çalışanları birer ünite kan bağışında bulunarak, kan bekleyen yüzlerce kişinin ihtiyacının giderilmesini sağlamış oldu.

Perakende sektörünün öncülerinden olan Kim Market, Hadımköy’de bulunan Genel Müdürlüğü önünde, 19 Ocak 2018 Cuma günü konumlanan Kızılay aracında kan bağışında bulundu. Türk Kızılay’ı Kan Merkezi tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, 58 gönüllü katıldı. Bağışa çevredeki şirketlerde kayıtsız kalmayıp kampanyaya destek verdiler.

Kim Market Genel Müdür’ü Ercan Ersan, kan bağışında bulunduktan sonra “Kızılay işbirliği ile sosyal sorumluluklarımızdan birini yine yerine getirmiş olduk. Faydalı bir çalışmanın örneği olan kan bağışı kampanyasına, personelimizin yoğun ilgisinden dolayı son derece mutluyum. Kim Market olarak, toplumsal konularda yarar sağlayacağını inandığımız her çalışmanın içinde olmaya özen gösteriyoruz. Kan bağışı, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da yaşamsal önem taşıyor. Kampanyaya katılan tüm bağışçılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Marmara, Ege ve Trakya bölgesinde toplamda 85 mağazasında 1700-1900 (saha ve merkez dahil ) personeliyle müşterilerine 21 yıldır kaliteli ve indirimli alışverişin adresi olarak hizmet veren Kim Market, sosyal sorumluluk projelerinde bulunmaya devam ediyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda