23.01.2018

Oyun Müdavimleri Forum İstanbul'da Buluşacak



Forum İstanbul, yarıyıl tatilinde gerçekleştireceği Gaming Forum kapsamında, oyun dünyasını aynı çatı altında buluşturuyor. Dijital oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olmaya hazırlanan Gaming Forum, 20 Ocak’ta Forum İstanbul’da başladı. Kapılarınıen sevilen oyunlarla oyuncuların yanı sıra ödüllü turnuvalarda iddialı olan herkese açan Forum İstanbul, Gaming Forum ileher yaştan oyun severe 28 Ocak’a dek benzersiz bir deneyim vaat ediyor.

Youtube ve Twitch yayıncıları Duygu Köseoğlu, Baturay Anar, Enes Batur ve Berkcan Güven 20 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Forum İstanbul’da gerçekleştirilen Gaming Forum kapsamında Forum İstanbul’da ziyaretçilerle buluşuyor.

Forum İstanbul Gaming Forum kapsamında katılımcılar, CS:GO, PUBG, FIFA18 gibi oyunları deneyimliyor; PlayStation ve Xbox’ta ekran başına geçerek turnuvalarda yarışma imkanı buluyor. Oyun karakterlerinin kostümlerini başarıyla taşıyan pek çok Cosplayer’ın da katıldığı Gaming Forum, cosplay makyajı ve kostüm yapımı atölyesi gibi ilgi çekici etkinlikler de sunuyor.

Yalnızca günümüz oyun trendlerini değil, geçmişten gelen klasikleri de unutmayan Forum İstanbul’da etkinlik süresince retro oyun köşesini ziyaret eden herkes Tetris, PacMan ve Street Fighter gibi yılların eskitemediği oyunlarla anılarını tazeliyor. Gaming Forum’a katılanlar Türkiye’nin en önemli teknoloji firmalarının yepyeni teknolojilerini de deneyimleme imkanı yakalıyor. Gaming Forum’da minik ziyaretçi unutmayan Forum İstanbul, çocuklar için de çeşitli etkinliklere yer veriyor. YouTube ''Minecraft Evi'' adlı kanalında içerikleriyle çocukların beğenisini kazanan Buğra Kazancı, oyun deneyimlerini çocuklarla Gaming Forum’da paylaşıyor.

Konuyla ilgili konuşan alışveriş merkezi müdürü Tuğrul Cömert şunları söyledi: “Türk oyun dünyasını Gaming Forum’da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu sene birincisini gerçekleştirdiğimiz Gaming Forum’un, zaman içindesektörün önemli etkinliklerinden biri olmasını hedefliyoruz. Katılımcıların oyuna geldiği, hoşça vakit geçireceği ve yeni oyun ve teknolojileri deneyimleyeceği bu etkinliğe herkesi bekliyoruz.’’

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda