31.01.2018

McDonald's Çevre Dostu Ambalaj Kullanacak



Global atıkların ve gezegendeki etkisini azaltmak için McDonald's konuk paketinin tamamı, gelecek yedi yılda Orman Yönetim Konseyi sertifikası gibi sertifikalı bir kaynaktan, yenilenebilir, geri dönüştürülebilen bir şekilde üretilecek.

Gıda devi ayrıca 100 ülkedeki tüm franchise'ların 37.000'den fazla mağazasında ambalajı geri dönüştürmeyi planlıyor. Şu anda, McDonald's müşteri paketlemesinin yalnızca yarısı yenilenebilir, geri dönüştürülmüş veya sertifikalı kaynaklardan geliyor. Ayrıca 10 mağazasında sadece bir tanesi müşteri ambalajını geri dönüştürüyor.

McDonald's, bu şekilde atık oranını azaltacak

McDonald'ın ana tedarik zinciri ve sürdürülebilirlik sorumlusu Francesca DeBiase, "Dünyanın en büyük restoran şirketi olarak ölçekimizi, dünyada anlamlı bir etkiye sahip değişiklikler yapmak için iyi kullanmak için bir sorumluluğa sahibiz" dedi.

"Müşterilerimiz, bize ambalaj atıklarının gidermek istediğimiz en çevreci konu olduğunu söylediler. Hırsımız, müşterilerimizin istediği değişiklikleri yapmak ve daha az ambalaj kullanmak, sorumlu bir şekilde tedarik etmek ve kullandıktan sonra bakım yapılması için tasarlanmış, restoranlarımızın ötesinde çalışan ve geri dönüşümleri artırmak ve daha temiz topluluklar oluşturmak için tasarlanmış paketler kullanmaktır. "

McDonald's, ambalajlama ve geri dönüşüm stratejilerini büyük ölçüde yükseltmek için uzmanlar, hükümetler ve çevre dernekleri ile birlikte çalışacağını söyledi. Şirket, akıllı ambalaj tasarımları üzerinde çalışmayı, yeni geri dönüşüm programlarını başlatmayı, yeni ölçüm gereklilikleri geliştirmeyi ve personeli ve müşterileri geri dönüşümün önemi konusunda eğitmeyi planladığını söyledi.

Bildiride, Dünya Vahşi Yaşam Fonu (WFF) özel sektör katılımcılığının kıdemli başkan yardımcısı olan Sheila Bonini, "Bugünkü duyuru, McDonald'ın ambalaj ve geri dönüşüm çözümleri geliştirmede güçlü liderliğini doğal bir alanın ömrünü uzatacak bir ölçekte göstermektedir ve daha sürdürülebilir uygulamalara doğru endüstrisini zorla sürdürüyor "dedi.

"Akıllı atık yönetimi gelişmiş kaynak, artan değer zinciri işbirliği ve müşterileri ile daha iyi iletişim" şeklinde başlar.

McDonald's, perakendeciye et tedarik eden çiftliklerde antibiyotik kullanımını azaltmak için bir strateji belirledikten sonra ambalaj atıklarına yönelik bir darbe geliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda