4.02.2018

CP Piliç Kimin?



Türkiye’yi tarımsal sanayi alanında etüt eden CP Grup, uzmanlık alanı olan yem teknolojisi konusunda ülkemize katkı sağlayacağını düşünerek 1986 yılında İnegöl’de kurduğu ilk yem fabrikası ile “CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş “ olarak Türkiye’ de faaliyetlerine başlamış ve CP Foods Public Limited Company iştirakı olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Dünyanın birçok ülkesinde; etlik ve yumurtalık civciv, kanatlı ve büyükbaş hayvan yemi, piliç eti ve ileri işlenmiş et ürünleri konusunda büyük ölçekli yatırımlarıyla uluslararası bir kuruluş olan CP Grup, 100 milyon doları aşan yatırımlarıyla Türkiye’de 30 yıldır istikrarlı bir büyüme ile faaliyetlerini sürdürmektedir. CP, uluslararası teknolojisi ve kalitesiyle gerek yem sektörünün, gerekse piliç eti sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

CP Piliç Kimin/CP Piliç'in Sahibi Kim?

Ülkemize yem firması olarak giriş yapmasına karşın,bugün lider beyaz et üreticilerinden biri olan CP'nin Patronları Tayland'lıdır.Firmanın ülkemizdeki operasyonlarını Nezih Gençer,yürütmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda