18.02.2018

LC Waikiki 2018 Çalışma Şartları/Maaşları



Kurulduğu ilk günden beri hem ülkemizde,hemde dünya genelinde istikrarlı bir büyüme gösteren ve aynı zamanda hizmet verdiği her ülkenin istihdam rakamlarına olumlu katkı sağlayan LC Waikiki,giyim perakendeciliğinde oldukça kuvvetli ve yenilikçi bir markadır.

LC 2018 Waikiki Çalışma Şartları

LCW'da günlük çalışma süresi yasaların belirlidiği gibi yani 8,5 saattir.Bu saatlerin 1 saati yemek molanızdır.Haftada 1 gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda 14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız vardır.

Personel vardiyaları şefler tarafından yapılır ve müdürler tarafından da kontrol edilmektedir.Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışmasına karşın,zaman zaman ara vardiya sisteminde de işe çalıştırılmaktadır.

Maaş ücretlerine geçmeden belirtelim,özel günlerde ve resmi tatillerde çalışmanız durumunda,firma mesai ödemesi yapmaktadır.

LC Waikiki 2018 Maaşları

Firmaya her başlayan personel Asgari ücret ile işbaşı yapmaktadır.Yönetici dışında,yeni işe başlayan her personel için koşulsuz maaş durumu değişmez.Fakat zaman içinde çalışmanıza bağlı olarak,firma içinde çalışma konumuz yükseldikçe,maaşınız da diğer personellerden farklı olmaya başlayacaktır.


LCW'da elinize geçen parayı doğrudan etkileyen faktörlerden birisi de,prim sistemidir.Zira firma içinde satış bazlı prim verilmektedir.Şubeye verilen TL bazında rakamların aşılması durumunda,maaşınızın çeyreği kadar prim alma imkanınız olabiliyor.

Tabi maaşınıza ek olarak firma yemek ücretlerini de personele ödemektedir.Hem alışverişlerde,hemde restoranlarda kullanabileceğiniz Ticket kartınıza her ay,düzenli olarak yemek ücretiniz yatmaktadır.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Yemek Ücreti + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Firma yol ücreti altında bir ödeme yapmamaktadır.Şehrin dışında ulaşım sıkıntısı olan mağazalarda ise,sadece gece servisi bulunmaktadır.

LC Waikiki 2018 Part Time Çalışma Şartları/Maaşları

Haftada 30 saat çalışırlar.Genelde bu haftada 4 güne tekabül eder.Çalışma saatleri üniversitedeki ders programına göre de belirlenebilir.Sabahçı veya akşamcı olurlar.sabahçı olurlarAkşamcı 22:30'da sabahı ise 17:00'da çıkar.Tabi bu ders programına-boş gün ve saatlere vb...duruma göre değişiklik gösterebilir. Mesai saatleri hariç 1 saat yemek,yarım saatte dinlenme molaları yani toplamda 1.5 saatte molaları vardır.Maaş ise,asgari ücretin yarısı kadardır.

Not: Yönetici maaşları ve çalışma saatleri farklıdır.

Aklınıza Takılanlar için: LCW 2020 Çalışma Şartları/Maaşları

269 yorum :

  1. Merhaba, X markette part time çalışıyorum. 4 gün 18:00-22:00 , 2 gün 13:30-22:00 arası çalışıyorum. 4 günün molası 15dkx4 = 1 saat; diğer 2 günün molası 1:30stx2 = 3 saat. Toplamda brüt olarak 33, net çalışma saaati 29 saat ediyor. Yemek şirket anlaşmalı (full çalıştığım günler yiyorum), yol parası (aylık istanbul karta göre sabit) artı avans (değişken)+ maaş (değişken) + alışveriş çeki (sabit) ile güncel olarak Avans (ortalama) = 600 + Maaş (ortalama) = 600 + Yol = 205 + Çek = 100 TL ile toplam kazancım 1400-1500 arası değişmekte. Sizce LCW'nin kısmi partıyla haftalık brüt 18 saat (molalı) net 15 saat (çalışma saati) çalışılıyor sanırım. Sizce mevcut işimin en azından yarısı kadar bir gelir getirir mi? Önceki yazıda bir ayda 386 TL aldım yazan birinin yorumu üzerine yazmak istedim. Ek multinet de olsa ücret çok az geldi gözüme. Buna göre bu hafta içi karar vermem gerekiyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım siz çeyrek part olarak çalışmak istiyorsunuz.Lakin tavsiyem mevcut işiniz sizi zorlamıyorsa devam etmeniz yönünde olur.Zira işten ayrılmanız durumunda,Lcw'da işbaşı yapamama şansınızda var.

      Sil
    2. Merhaba arkadaşım, ben yaklaşık 2 buçuk senedir yaz döneminde full time okul döneminde yeri geldi part yeri geldi kısmi part olarak LC Waikiki Beyazıt şubesinde çalışmaktayım, full-time olarak çalıştığım sıralarda mağaza hedefi ve gizli müşteri skoru gibi durumlar tam olarak tuttuğu zaman yemek yol sgk hariç maaşla beraber primle aldığım ücret 2.500 olduğu zamanlar oldu, part-time olarak görebileceğin en yüksek rakam maaş+prim hangi şube olursa olsun maxiumum 1500 TL'dir ki şirket zaten fazla mesai ücreti ödemez, fazla mesai yaptıysan sonraki haftanın shiftininde daha az çalışacak şekilde düzenlenir, senin sorunun cevabına gelecek olursak kısmi part olarak çalıştığın zaman maaş+prim toplamda görebileceğin en büyük rakam 420-450 TL arasıdır. Mesai ve mola saatlerine gelecek olursak full-time çalışan bir personel haftalık 45 saat/6 gün çalışmak zorundadır ve mola saati günlük 1.5 saattir günlük çalışma saatin standart 7.5 saattir. Part-time çalışan bir personel ise standart haftalık 30 saat çalışmak zorundadır tabii ihtiyaca göre belki 3 gün gelir 30 saat çalışırsın belki 5 gün gelir toplamda 30 saat çalışırsın yemek molası ve günlük çalışma saati aynıdır, kısmı-part çalışan biri olduğunu düşünürsek haftada standart 15 saat/2 gün çalışma zorunluluğu var ve yine günlük hakedilen mola saati ve günlük çalışma saati aynı 7.5 saattir değişmez.

      Sil
  2. Ben lcw kısmi part çalışmak istiyorum. 2018 yılına göre Maaşı ve çalışma koşulları nelerdir acaba?? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada 30 saat çalışırlar.Genelde bu haftada 4 güne tekabül eder.Çalışma saatleri üniversitedeki ders programına göre de belirlenebilir.Sabahçı veya akşamcı olurlar.sabahçı olurlarAkşamcı 22:30'da sabahı ise 17:00'da çıkar.Tabi bu ders programına-boş gün ve saatlere vb...duruma göre değişiklik gösterebilir. Mesai saatleri hariç 1 saat yemek,yarım saatte dinlenme molaları yani toplamda 1.5 saatte molaları vardır.

      Maaş ise 2018 yılı itibari ile 900-1000 TL arasında değişmektedir.

      Sil
    2. Sadece hafta sonu için sormuştum ama?

      Sil
  3. Hafta sonu hakkında net bir cevap vermek çok zor.Zira o şekilde çalışan çok az belkide hiç yoktur.Siz başvuru yaparken,çeyrek part olarak başvurmalısınız.Zira belki çok yoğun mağazalarda değerlendirebilirler başvurunuzu.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmı olayı çok yaygın lcwde ben 7 gün çalışmıştım 361 maaş 93 prim 70 lira felan da multinetti prim mağazadan mağazaya göre farklılık gösterir

      Sil
  5. Acik ogretimde lise okuyorum part time ise alirlar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Part alımı her zaman vardır.Siz başvurunuzu yapın,ihtiyaç var ise değerlendirmeye alırlar.

      Sil
  6. Merhaba ben full time çalışmak istiyorum. Sorularım:
    1) Başvuru formunu çalışmak istediğim mağazadan alsam o mağaza için mi başvurmuş olurum? (Öyle olmasını istiyorum)
    2) Formu orada doldurmam şart mı? Alıp evde doldurup tekrar götürebilir miyim? Yani hemen orada doldurup müdürle ya da insan kaynaklarıyla mı görüşeceğim? Bildiğim kadarıyla iş başvuru formu kasadan alınıyor. Şimdiden teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Form o mağaza için değil genel olarak geçerlidir.Lakin yönetici o mağaza da eksik personel varsa,sizi o mağaza için önerebilir.

      Evet formum orada doldurmanız şart.Hayır hemen görüşmeniz söz konusu değil.Siz formu doldurursunuz,mağaza İK departmanına yönlendirir,İK size ulaşır ve görüşme sağlanır.

      Evet kasadan formu temin edebilirsiniz.Biz teşekkür ederiz. :)

      Sil
  7. merhaba

    21 yaşındayım lc wakikide işe girmek istiyorum kariyer.net üzerinden baya başvuru yaptım ancak dönüş yapılmadı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,mağazalardan veya genel merkez üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
    2. Lc Waikiki' de çalışan biri olarak sana tavsiyem mağazadan başvur yada daha garantisi mağazaya gittiğin zaman öncelikle yöneticilerden biriyle konuş kendini tanıt o şekilde başvur dostum :)

      Sil
  8. Meraba. Yas sınırı varmıdır?varsa yas sınırı kaçdır, tesekkurler simdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet en az 18 yaşında olmanız gerekiyor.

      Sil
  9. Kısmi part, part time yada full time farketmiyor... İhtiyaç halinde yani newroz dönemi yaz dönemi yoğunluk durumuna göre destek alımları yapılıyor kısa süre sözleşmeli olarak çalışıyorsunuz ancak performansınızın yeterli görülmesi durumunda çalışma sözleşmeniz uzatılabiliyor ve ihtiyaç durumunda kadro alımı olması gerektiğinde kısmı, part, full olarak lcw firmasının kadrolu personeli oluyorsunuz tabi ilk olarak genellikle kısmi part yani haftada iki gün çalışmak üzere işe alınıyorsunuz duruma göre part veya fule geçiriyorlar.. Bunun dışında sözleşmeniz bittiğinde yada ihtiyaç kalmadığında işe devam edemiyorsunuz firma kemik kadrosuyla yola devam ediyor..

    YanıtlaSil
  10. merhaba ben bimde işe basladim ama lc waikikiden aradilar destek eleman olarak cagirdilar sizce hangi firma daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de kendi alanında lider firmalardır.Şahsen Bim her konuda daha avantajlıdır.Bim'i tavsiye ederiz,lakin yinede siz bilirsiniz.

      Sil
  11. Merhaba, ben Lc Waikikide iş başvurusu yaptım ve benden özlük dosyası için gereken belgeler istediler. Bunları nereden temin edebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,istedikleri belgeler tam olarak nedir?

      Sil
    2. Özlük dosyası değildir o özge mil formdur senin bahsettiğin.

      Sil
  12. Merhaba, Ben Lc Waikiki de destek eleman olarak çalışmaya başlayacağım fakat o dönemlerde sabahları sınavlarım var acaba o zamanlar bana müsaade ederler mi? Ve ayrıca maaşı vs. nasıl olur? Bilgi verebilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sınav günleri öğle vardiyasına gelirsiniz,sınav saati konusunda sorun olmaz.Maaş ve çalışma şartları en yukarı da yer alıyor.

      Sil
  13. Ben bir mağazadan basvuru yaptım ordaki arkadaşlara sordum full çalışıldığında yani aylık 195 saat ediyor ve asgari ücret alacağımı alacağımı soyledi. Yol ya da yemek gibi durumlarında dahil olduğunu söyledi fikrim değişti bu kadar kötü olamaz sartlariniz acaba yanlış mı bilgilendirildim dönüş yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, şartlar bizim yazdığımız gibidir.Lcw,bu sektörde çalışacaksanız en iyi firmalardan biridir.Her şey yasalara uygun olarak işler.

      Sil
    2. Arkadaşım seni çok yanlış bilgilendirmişler 2.5 senedir LC Waikiki Beyazıtta yom ben aylık net çalışma saati 190 saattir asgari ücret maaş 350 TL yemek kartına yatan tutar yol ücreti yoktur 12den sonra kapanan mağazalar için servis imkanı vardır mağaza hedeflerini yaptığı zaman maaşa ek olarak prim alırsın.

      Sil
  14. Lcw guncel calisma sartlari nedir? 4+1 sistemi ne oluyor? Bu 5 aylık sure doldugunda tazminat alabiliyormuyuz? 2018 yılı itibari ile "DESTEK PERSONEL" alimi kaldirilmisti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,güncel çalışma şartları yazımızda yer alıyor.Tazminat alabilmeniz için en az bir yıl çalışmış olmanız ve sizi işten çıkarmaları gerekiyor.Her mağaza olmasa da,yoğun mağazalar için destek personeli alınıyor.

      Sil
  15. Gündüzleri çalişabilir miyim ikametgahım merkeze uzak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağaza yöneticiniz ve diğer personeller kabul ederse olabilir.

      Sil
  16. Merhaba. Lcw destek ekibi icin is teklif edildi. Saç sakal için şartları var mı acaba? Uzun saçlıyım ve sakalım var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç için bir şart yok.Sakal konusuna gelecek olursak tam sakal yasak.Fakat top sakal ile çalışanlar var.

      Sil
  17. merhaba ben lc ye bayram destek elemanı için başvuru yaptım başta 1 haziranla 30 haziran arasında çalışacağımı söylediler bir aylık süreç yani sonradan da ihtiyaç olduğunda çağıracaklarını söylediler. Sorum şu destek eleman olarak maksimum kaç gün çalışırım ? bir de bu imzalattıkları belgelere rağmen işe çağırdıklarında gitmezsem ne olur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,destek elemanlarının sürelerini uzatmak Lcw'nin kararına bağlı.bazen bir ay bazende 3 ay olabiliyor bu süre.İmza attıktan sonra işe gitmeseniz veya başladıktan sonra bıraksanız bir sorun olmaz.

      Sil
  18. Merhaba bende bir lc waikiki çalışaniyim ama bizde hala sistem düzenli değil prim sistemi diye birşey yok 3 yıldır çalışıyorum hep ful çalışıyormuşum haberim yok sabah9 akşam 9 sistemi sözde biraz diğer lcw gibi yapmışlar oda yine haksızlık var

    YanıtlaSil
  19. Merhaba ben 18 yasındayım bu yaz harçlığımı çıkarmak için çalışmak istiyorum. Sadece 1 ay. Lcwde çalışabilir miyim? Nasıl başvuru yapacağım? İlk kez çalışıyorum zorlanır mıyım sizce ve evime yakın bir mağazada çalışabiliyor muyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bir ay çalışmak için başvuru yaparsanız ve bunu başvuru esnasında dile getirirseniz işe alınmaya bilirsiniz.Lakin başvuru yapmadan önce evinize yakın olan mağazaya gidip,personel ihtiyacı olup,olmadığını öğrenebilirsiniz.İş konusuna gelecek olursak,oldukça basit yorucu olmayan bir iştir.

      Sil
  20. Merhaba benim maasım 48.88 yemek 12.96 ve prim 4.16 yaziyor tabloda toplam ucret 66 yazıyor benim hesabıma 66 tl mi yoksa 48.88 mi yatacak bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
  21. Bayram icin destek personel olarak calosmak istiyorum ama işim var suan calisiyorum haftasonu izinli gunlerimde bayram icin destek calismak istiyorum mumkun mu..sigortam var destek calistigim gunler sigortasiz calistiriyolar mi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şubelerden başvurunuzu yapabilirsiniz.Lakinnsigortanızın olması sorun olabilir.

      Sil
  22. Merhaba ben ayramda 1 15 haziran arasi destek eleman olarak depo bolumune cagirildim uni mezunuyum ve askerligimi yaptim kalici olma ihtimali varmidir sizce bana isten ayrilan olursa olur ddiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizden memnun kalınırsa ve o sıralar personel eksikliği varsa,sizinle sürekli olarak çalışmak isteyebilirler.

      Sil
  23. Kapalı bayan çalışıyormu acaba mağazada

    YanıtlaSil
  24. Merhaba ben lcw’de bayram için destek personel olarak çalışıcam. Bayrama kadar mı çalışırım yoksa bayram günleri de çalışır mıyım acaba? Bir de günlük ücret ne kadar?

    YanıtlaSil
  25. Merhaba,asgari ücret ile çalışacaksınız.Genelde destek personelleri bayramı da çalışarak geçiriyor.Lakin bayram günleri mesainiz iki katıdır.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba.ticket paralari neye göre veriliyor ve ne kadar veriliyor.Ayrıca ben o ticket paramı nakit olarak alabilitmiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ticket her ay düzenli olarak bir öğün yemek parası hesaplanıp veriliyor.Genelde her yıl bu ücretlerde zamlanır.Yatan parayı mini marketler %10-20 arası bir komisyon ile nakite çevirebiliyor.

      Sil
  27. Merhaba Destek personel olarak işe girmek istiyorum lc waikikide yemek ve ücret nasıldır bilgi verirmisiniz? Günlük ücret ne kadardır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yemek ücreti dahil günlüğünüz 65-68 TL aralığında bir ücret olacaktır.

      Sil
  28. Destek personelin maaşı günlük olarak mı yatar? Yoksa bir ay çalışırsa bir ay sonundamı?

    YanıtlaSil
  29. Merhaba ben 3 ay full time çalışıp daha sonra başka bir şehirde part time çalışmak istiyorum böyle bir şansım var mıdır? Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var tabi,lakin başka bir şehre geçmeden önce bu isteğinizi üst müdürlerinize bildirmelisiniz.

      Sil
  30. Merhaba ben 44 yaşındayım yaş sınırı varmı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 35-40 yaşa kadar alımlar yapılabiliyor.Daha büyük yaştakiler depo ve temizlik işlerinde tercih ediliyor.Lakin siz yinede başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  31. Merhaba haftanın 5 günü çalışsam aylık ortalama ne kadar kazanabilirim ve prim de alabilir miyim ?? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmi part olarak işe başlasanız haftalık 29 saat çalışırsınız ve aylık 900-1100 TL arasında bir maaş alırsınız.

      Sil
  32. Merhabalar part time calisanlar primden faydalanabiliyomu ayrıca bu 900 1100 arası olan maaş sabit ucretmi yoksa primli ücretmi

    YanıtlaSil
  33. Merhaba ben bayramda 4 günlugune ise giricem lcw ye ücreti ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,260-300 TL aralığında bir ücret alacaksınız.

      Sil
  34. Merhaba ben bayrama kadar çalışmak istiyorum lise son öğrencisiyim acaba çalışabilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az 18 yaşında olmalısınız.Bayram dahil olmak üzere destek personeli olarak başvurabilirsiniz.

      Sil
  35. Merhaba yaşım 18 1,5 2 ay calismak istiyorum part lime olarak çalışabilirmyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapın şu anda alımlar açık.Part olarak her zaman çalışma imkanınız vardır.

      Sil
  36. Merhaba ben bayramın ilk gününe kadar çalışmak istiyorum yaşım 18 acaba çalışabilirmyim çalışırsam ne kadar alırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın,zira şu an destek personel alımı var.

      Sil
  37. Merhaba lcw magazasisina destek eleman olarak başladık bir ay full çalışacağız acaba bayramda çifte ikramiye yada prim verilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nr yazık ki,sadece bir aylık maaş alacaksınız.

      Sil
  38. lc ye destek eleman olarak girdim 1 ay çalışcam maaş ne kadardır ? ayriyeten desteklere prim veriliyormu teşekürrler şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş asgari ücret.Destekler primden faylanamaz.

      Sil
  39. Merhaba ben Pazartesin den Çarşamba günune kadar çalışmak istiyorum çalışa bilirmiyim ve ne kadar para alırım bayramdan sonra da çalışicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet çalışabilirsiniz.Destek personelleri yemek dahil günlük 67-71 TL gibi bir ücret alır.

      Sil
  40. Part time olarak çalışsam hafta sonu iznim olurmu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen çalışacağınız mağazaya bağlı bir durum.Bazı mağazalarda hafta içi çalışılıp,hafta sonu izinli olunabiliyorken,bazılarındaysa tam tersi bir durum söz konusu.

      Sil
  41. merhaba bende lc ye girmek istiyorum full time olarak ama öğrenci kredisi aldığım için asgari ücreti geçmemeli maaşım, acaba prim istememe gibi bi seçeneğim var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konuda net bir cevap vermek zor.Lakin mağaza yöneticileri sizi prim'in dışında tutabilir.Bu konuyu iş başvurusu yaparken görüşmenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  42. 1 aylık maaş 1600maaş+300'de yemekmi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemek dahil elinize 1900-2000 TL arasında bir maaş geçiyor.Bunun dışında primler var.

      Sil
  43. Merhaba ben part time olarak çalışmak istiyorum haftada kaç gün ve cumartesi günleri antrenmanlarim var o nasıl olur bilgi verir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, haftalık toplamda 29 saat çalışılıyor.Mağazalarda yöneticiler bu konuda anlayış gösterebiliyor.Yani işinizin olduğu güne çalışma yazmayabilir.

      Sil
  44. MERHABA

    DEPO TAKIM LİDERLERİ NE MAAŞ ALIYOR ACABA TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  45. Merhaba

    depo takım liderleri ne kadar maaş alır acaba teşekkürler

    YanıtlaSil
  46. Merhaba ben Perşembe günü LCW girmek istiyorum bayrama kadar destek eleman olarak girebilirmiyim yasim 18 girersem ne kadar alırım

    YanıtlaSil
  47. Merhaba part time çalışan için agi ücretleri maaşın dışında mı sayılıyor yoksa maaşla birlite mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Part time çalışan asgari ücretten daha az bir üceret alır.Alınan ücrete AGİ dahildir.

      Sil
  48. Merhaba ben lcw da 1 günlük izin dahil 7 günlük bayram destek elemanı olarak işe girdim. Arefe günü çift olarak mı yatıcak maaşlar ve izin gününde de günlük ücret yatarmı. Ve asgari geçim düzeyinden biz yararlanabiliyormuyiz

    YanıtlaSil
  49. Merhaba,arefe günü yarım mesai, bayramın her günü çift mesai şeklinde ücretlendirilir.Diğer günler ise normal asgari ücret üzerinden hesaplanır.İzin gününüzde de ücret yansır,Asgari Geçim İndirimden de yararlanacaksınız.

    YanıtlaSil
  50. 1 günlük izin dahil 7 gün arefe günüyle toplamda ücret ne kadar alırım

    YanıtlaSil
  51. Merhaba bayram destek çalışanlar pirimden faydalanabiliyormu

    YanıtlaSil
  52. Merhaba yaşım 18 partime olarak çalışabilirmiyim ve ücret ne olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet çalışabilirsiniz.Maaşlar 900-1100 TL arasında değişiyor.

      Sil
  53. LCW sitesinden genel başvuru nasıl yapabilirm sadece açık pozisyonlar adı altında mı başvuru yapılabiliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel başvuru sitelerinde açık değilse,mağazalardan yapabilirsiniz.Ayrıca kariyer sitelerinden de...

      Sil
  54. Merhaba ben partime olarak çalışmak istiyorum haftada kaç saat ve ne kadar maaş alırım bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık 30 saat çalışıyorsunuz.Maaş ise 900-1100 TL arasında değişiyor.

      Sil
  55. Lcw girmek için diploma gerekiyor mu ?

    YanıtlaSil
  56. Genelde lise mezunu almaya özen gösteriyorlar.İşe girişte diplama fotokopiside talep ediliyor.

    YanıtlaSil
  57. Merhaba... Haftanin 6 gunu 8-9 saat gunluk calisirsam..bir aylik maasim ne kadar olur? Bi de yabancilari (Turk dili, alman dili,rus dili bilen birini) 31 yasli birisini ise almalari ne kadar shansim var? Tecrubeliyim bu alanda. Son sorum da aylik netto olarak maasim.ne kadar olacak...onceden tesekkur edirem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,35 yaşına kadar alımlarda genelde sorun olmuyor.Sizin maaşınız ve şartlarınız en yukarıda yazılı şekilde gerçekleşir.Yani asgari ücret + prim şeklinde bir hesap yapabilirsiniz.Net rakam vermek zor lakin elinize her ay 1800-2000 TL arasında bir ücret geçer.

      Sil
  58. Merhaba netto-2000-2500 tl gibi hangi islerde calisa bilirim Lcw da ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış temsilcisi olarak başvuru yapın.İyi bir performans ile her ay iki binin üzerinde maaş alabilirsiniz.

      Sil
  59. Cok tesekkurler sorulari cevapliyorsunuz....sorum yine var...ben simdi Almanyada oturuyorum, ama Istanbula yasamaya donmek isterim. Yalniz ozlediyimnen bu...burda oturarak ora is icin bas vura bilirmiyim? Yani internet uzerine lazimsa online skype la falan gorusme yapayim ama sonuc bilmek isterim.ise alinirsam daha kendimi guvenli hiss ede bilirim oraya geldikde.bu gibi konularda bilgilerinizi paylassaniz cok memnun oldurdum..Bi daha tesekkurler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvuruyu ancak Türkiye'ye gelince yapabilirsiniz.Zira firma yüzyüze görüşüp öyle personel alımı yapıyor.

      Sil
  60. Ben diploma almadım okul daha vermedi yaşım 18 acaba lcw girebilirmiyim part time olarak

    YanıtlaSil
  61. Lcw kısmı part ne kadar maaş veriyorlar acaba çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
  62. destek günlüğü ne kadar acaba ayriyeten yemek parası veriliyormu yani toplam 1 ayda elime geçen para nedir acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Destek personelleri yemek ücreti dahil yaklaşık 68 TL günlük ücret alır.

      Sil
  63. Full-time çalışmak istiyorum 2 tane çocuğum vAr net ayda nekadar maaş alirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey dahil 1800-1950 TL arasında bir ücret alırsınız.Primler hariç.

      Sil
  64. Merhaba bugün lc ye başvuru yaptım hafta da 2 gün çalışacak şekilde yarı zamanlı çalışabilirsin dediler prim ve yemek ücretide alacakmışım toplam ayda ne kakad kazanabilirim. Yazın full time yada part time çalışmak istedim kabul etmediler 2 ay için çalışamazsın dediler acaba tek o mağaza içinmi böyle diğer mağazalar içinde geçerlimi başka şubesine başvursammı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinize 900-1150 TL arasında bir ücret geçecektir.Sezonluk çalışanları genelde kendi istedikleri şekilde çalıştırıyorlar.Lakin sizin çalışmanızı beğenirlerse yardımcı olabilirler.

      Sil
  65. Merhaba hafta sonlari 1 ay boyunca lc de calismak istiyorum. Netten basvufu yapmadim sali gunu gidip yuz yuze basvurumu yapacagim. Aca hemen ise alinmam mumkun mu ? Bide gunluk ucretim ne kadar olur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çeyrek part olarak başvuru yapabilirsiniz.Lakin bir ay sonra çıkacağınızı söylerseniz işe alınmayabilirsiniz.

      Sil
  66. Şuan Şok markette 4yildir çalışmaktayım. Kısmı part olarak lcwya girmek istiyorum. Market beni çok yoruyor.fikirinize ihtiyacım var. Nedersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi arasında bir kıyaslama yaparsanız,iş değiştirmenize gerek yok derim.Şok market'in tekstil satan versiyonunu düşünün.

      Sil
  67. Merhaba. Bende lcw is başvuru yapmak istiyorum amma yabanciyim oturma iznim var iş başvuru yapsam ise alinirmiyim bana çalışma izni alinirmi ?

    YanıtlaSil
  68. Merhaba ben lise mezunuyum acabaa lcw çalışabilirmiyim yaşım 18 e girmedim daha bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,en az 18 yaşında olmalısınız.Aksi takdirde işe almayabilirler.

      Sil
  69. Merhaba ben başvuru yaptım aylık 600 +100 maaş olarak söylendi haftanın 2 günü çok az değilmi

    YanıtlaSil
  70. Merhaba ben haftanın 5 günü çalışmak istiyorum acaba elime ne kadar para geçer hafta sonlarida başka bir işte çalışıyorum bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kısmi part olarak başvuru yapabilirsiniz.Haftalık 30 saat çalışma ile elinize 950-1100 TL arasında bir rakam geçecektir.

      Sil
  71. Merhaba ben collinste bugun görüşme yaptım ve olumlu gecti ama maası cok az geldi ayda 10 gün yani ayda 90 saat için 500 tl söylediler +yemek parası, lcw sanırımceyrek parta daha iyi maaş veriyor sizce lcw ceyrek part mı yoksa collins mi daha mantıklı lcw ceyrek part ve yoplam saati nasıl şimdiden tesekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lcw,daha avantajlıdır.Sitemizde çalışma şartları var,inceleyerek karar verebilirsiniz.

      Sil
  72. Merhaba çeyrek part olarak devamlı çalışırsam öğrenci kredim kesilir mi

    YanıtlaSil
  73. Lcw başvuru yapmak için ne gerekiyor bilgi verir misiniz bide part lime günde kaç saat çalışıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvuru için bir şeye gerek yok.Mağazadan veya internetten başvuru için bir adet resim ve varsa CW'niz yeterlidir.

      Sil
  74. Merhaba ben part time olarak çalışmak istiyorum 2 aylığına alırlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezonluk alımlar şu an için var.Alma ihtimalleri yüksek.

      Sil
  75. Selamlar, ben yarın iş başvurusu için gideceğim. İnsan kaynakları direkt görüşmeye alıyormuş bazen, ne gibi sorular sorulur acaba? Aslında bugün gidecektim ama soruları merak ettiğim için ve orada afallamamak için yarına erteledim. Neden bizi seçtiniz sorusu dışında ne tür sorular gelebilir acaba mülakatta?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu görüşmelerde sizin giyinişinize ve konuşmanıza dikkat ederler.Temiz/sade giyinin ve güler yüzlü olmaya özen gösterin.Şirket hakkındaki sorulara da samimice cevap vermeye çalışın.

      Sil
  76. Mağazaya gitsek form mu doldurturlar yoksa cv mi götürmemiz gerek acaba

    YanıtlaSil
  77. Merhaba ben bayram öncesi Lcw de 15 gün çalıştım ama bayram geçince bize geei çıkış imzalattılar kurban bayramında görüşürüz dediler bu normalmi yani sürekli çalışmam için ne yapmam gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Destek personeli olarak sizi işe almışlardır.Ayrıca 60 gün içinde sizi istediği an işten çıkartabilir iş veren,bu konuda pek yapılabilecek bir şey yok.

      Sil
  78. Ben dün başvuru yaptım ful time olarak 2 aylığına alirlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alabilirler,şu an için sezonluk alımlar var.

      Sil
  79. 1 ay destek olarak calistim 1 haziran 30 haziran arasi sigortami 5inden baslatmislar bunun icin bir bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda size en net bilgiyi insan kaynakları departmanı verebilir.Zira sigortanızın işe başladığınız gün,başlatılması gerekiyor.

      Sil
  80. Merhaba lcw da 2 aylığına full time çalışmak istiyorum. Hafta da kaç saat çalışmam gerekir böyle bir durumda ve Ücretim ne kadar olur? Bunun için bilgi verir misiniz?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,full çalışanlar haftanın 6 günü çalışmaktadırlar.Ücret ise konunun en başında yer alıyor.Rakam isterseniz prim hariç 1700-2000 TL arasında değişiyor.

      Sil
  81. Lcw gittim form doldurdum bize dediler kurban bayramına yakın alınırsınız dediler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğunluğun başladığı dönemlerde kesin alırlar.

      Sil
  82. LC'ye gittim iş başvuru formu kalmamış CV bırakabilirsin dediler ben de internetteki formu çıkartıp verdim. Ne zaman geri dönerler acaba? Cevap için şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 3-20 gün arasında dönüş sağlayabiliyorlar.

      Sil
  83. Başvurumu yeni yaptım alım şansım yüzde kaç acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar oldukça yüksek.Zira Kurban bayramı yaklaşıyor,personel ihtiyacı çok fazla olacaktır.

      Sil
  84. Verdiğim formda çalışmak istediğim pozisyon (satış danışmanı/depo gibi) ve çalışma zamanı (full/part diye) yazmıyordu bi sorun çıkar mı acaba?

    YanıtlaSil
  85. Merhaba; part time is gunlerini 4 gun soylemissiniz peki maaslar 4 gunun sonunda mi yatiyor yoksa 1 ay doldurduktan sonra mi yatiriliyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaşlar her ayın 1-5'i arası yatar.Bu kurul tüm çalışanlar için geçerlidir.

      Sil
  86. Merhaba bugün başvuru yapacağım ama iki ay sonra çıkmayı düşünüyorum çünkü üniversite durumum var yani eylül ayının başında işten ayrılmam gerek ilk başta söylersek alınmayacağımızdan bahsetmişsiniz iki ay sonra işten çıkmak istediğimi söylesem bana herhang bir sorun çıkarırlar mı yerime eleman bulmam gibi falan ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,60 günlük deneme süresi içinde istediğiniz an işi bırakabilirsiniz.Bu sürede kimse zorluk çıkaramaz.60 günü geçen sürelerde ise 15 gün önceden istifa etmek veya istifanızı verdikten sonra 15 gün daha çalışmak zorundasınız.

      Sil
  87. Lcwaikiki de Destek eleman olarak çalıştım 20 gün oldu işten çıkalı ama henüz maaşımı yatırmadılar . Beni mi kandırıyorsunuz ne oluyor ben anlamadım bişey

    YanıtlaSil
  88. Merhaba destek personel için de sağlık raporu, adli sicil belgesi gibi şeyler istenir mi daha mülakata çağrılmadım ama isteniyorsa şimdiden halledeyim

    YanıtlaSil
  89. Bildiğimiz kadarı ile istiyorlar.Lakin kesin emin olmak için,mağaza yöneticilerinden bilgi almanızı tavsiye ederiz.Zira zaman zaman bu tür resmi işlemlerde değişiklikler olabiliyor.

    YanıtlaSil
  90. Merhaba Lcw destek personellerin maaşlarını ne zaman yatırıyorlar hangi gün ? Ayrıca destek günlük ücreti ne kadar. Bu arada bayram ve arefe günü çalıştım çift yevmiye mi sayılıyor ? Şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,normal maaş günleri sizin içinde geçerlidir.1-10'u arası ücretler yatar.Desteklerin günlük ücreti yemek dahil 68 TL kadardır.Evet tatil günlerinden çalıştıysanız çift mesai alırsınız.

      Sil
  91. haftalık iznime denk gelen bayram günü çiftmi yatıyor acaba birde yoneticiler bana 2 günlük izin verdiler bunlar ücretli izinmi ücretsiz izinmi oluyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık izine gelen bayram izinlerinde siz bir gün fazldan izin kullanıyorsunuz.Muhtemelen size o gün ki haftalık izni vermişlerdir.Ücretl izin olması gerek.

      Sil
  92. Merhaba Antalyada yeni açılacak olan bir yere başvurdum internet üzerinden.. Yabancı dil gerekiyor mu çalışmak için acaba? Yabancı dilim yok bit sıkıntı olurmu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lcw'ysa gerek yok.Lakin bir çok yer o bölgede yabancı dil isteyebilir.

      Sil
  93. çok geç yatırıyorlar. Umursamıyorlar. Hiç memnun kalmadım 2. Sınıf muamele gördüm resmen. Normal işçiler maaşını aldı üstelik primleri yatmak üzereyken biz rezillik çekiyoruz

    YanıtlaSil
  94. Merhaba bayramda destek eleman olarak calistim ve ayin 10 u bugun ama hala odeme yapilmadi neden olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konuda size en net cevabı genel müdürlük verebilir.Siz hiç zaman kaybetmeden hafta içi bir gün genel müdürlüğü arayıp,burada yazdığınız gibi durumu anlatın.Büyük ihtimal sorunu çözeceklerdir.

      Sil
  95. Merhaba destek maaslari ne zaman yatıyor ayın 10 u oldu hala yatmadı.

    YanıtlaSil
  96. Merhaba bugün ayın 10 ve yaklaşık 25 gündür paramın yatmasını bekliyorum. Ne zaman yatacak destek personellerin paraları ??

    YanıtlaSil
  97. Merhaba Destek elemanı olarak çalışanların maaşları yattı mi acaba?şimdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  98. Ben 6 gün bayram için gittim toplam ne kdr yatması lazm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 400-550 TL arasında bir ücret yatması gerekiyor.

      Sil
  99. Arkadaşlar,destek personellerinin yatmayan ücretleri hakkında,size net cevabı genel müdürlük verebilir.Konunun kısa sürede çözüme ulaşması için,hemen genel müdürlüğü arayıp durumu izah edin.

    YanıtlaSil
  100. Merhaba destek personeli olarak 11 gün çalıştım, maaşım yattı ama e devlet te gittiğim günler gözükmüyor sigortalı olarak. Bir de ekstra prim yatırılacak mı yoksa maaşın içinde mi primler bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yatan maaş haricinde bir prim yatırmayacaklardır.Tüm alacaklarınızı tek seferde yatırmışlardır.Sigorta ise ayın sonuna doğru e devlette görünür.Zira resmi veriler biraz geç güncellenebiliyor.

      Sil
  101. Ben aralık doğumlu olduğum için daha 18 e girmedim ama yıl olarak girdim lise mezunuyum çalışmaya da ihtiyacım var daha başvuru yapmadan hayal kırıklığına uğradım yıla bakmazlar mı acaba yaş olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda aşırı derecede personel ihtiyacı var.Şansınızı denemenizi tavsiye ederim,işe alınmanız büyük olasılık.

      Sil
  102. Lc waikiki maaşı kendi belirlediği banka üzerinden mi yatırıyo yoksa biz istediğimiz hesabı belirleyipmi söylicez mesela bildiğim kadarıyla yapı kredi ile çalışıyolar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş bankası onlar tarafından belirleniyor.Yakın zamanda bir değişiklik olmadıysa evet Yapı Kredi olması gerekiyor.

      Sil
  103. Merhaba 12 Temmuz da iş başvuru formu doldurdum teslim ettim ne zaman belli olur is kabulü ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 günü bulabiliyor dönüş yapmaları.Bir süre beklemenizde yarar var.

      Sil
  104. Merhaba acaba deneme süresi ne kadar bide İstediğimiz zaman çıkmak imkanı var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,deneme süresi 60 gündür.Bu 60 günlük süre içinde istediğiniz an işi bırakabilirsiniz.Süre 60 günü geçerse 15 gün önceden istifanızı bildirmeniz mecburi.

      Sil
  105. 60 gun boyunca ücret almıyor muyuz

    YanıtlaSil
  106. 2 haftalık bayrama kadatdestek elemanı olarak girecegim eger acik olursa bayramdada calisacagimi soylediler ne kadar maaş alırım ve günde kaç saat bu iki hafta icinde 2 gun tatilim olacakmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık izniniz olacak tabi.Bayram günlerinde de çalışırsanız,900-1100 TL arası bir ücret alırsınız.

      Sil
  107. Merhaba, kısmi part time olarak haftada 2 gün (haftasonu) 7.5 saat çalışacağım. Gün içinde +1 saat de mola varmış. Ayda ortalama 8-9 gün çalışacağımı düşünürsek ortalama satış ölçekli bir mağaza için ne kadar maaş+prim alırım? Ayrıca kurban bayramı geliyor, bayramda da aynı şekilde çalışırsam çalıştığıma değecel ekstra bir prim daha alır mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmi part maaşları 900-1100 TL arasında değişiyor.Resmi bayramlar çalışmanız durumunda ayrıca mesai alırsınız.Prim alabilirsiniz lakin,çok yüksek miktarlarda değil.

      Sil
  108. Işe girdiğim taktirde bayramda çalışmak istememe gibi bir hakkım varmı

    YanıtlaSil
  109. Bayrama kadar destek elemanı olarak çalışsam bayram sonrası tekrar gidip devamlı part olarak çalışma imkanım varmı bayramda çalışmak istemiyorum

    YanıtlaSil
  110. Eğer bayramda çalısmassam maasim ne kadar olur peki 2 hafta calisacagim arife gunu son gunum olucak ve gunde kaç saat çalışırım?

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda