19.02.2018

Teknosa 2018 Çalışma Şartları/Maaşları



Teknoloji perakendeciliği denildiğinde şüphesiz aklımıza gelen ilk firmalardan biri Teknosa olacaktır.Zira firmanın hizmeti ağı oldukça geniş,ülkemizde neredeyse her ilimizde bir veya daha fazla satış mağazası bulunuyor.Teknosa,2017 yılında karlılık amacı ile ciddi bir yapılanmaya girip,bazı mağazalarını kapatmış olsa da,hala ülkemizin en çok satış mağazası olan Teknoloji Marketi olma özelliğini taşıyor.

Teknosa 2018 çalışma Şartları

Teknosa da günlük çalışma saati 8,5 saat olarak belirlenmiştir.Bu 8,5 saate yemek molanız dahildir.Hafta da bir gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da,14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.Zaman zaman fazla çalışmanız söz konusu olan firma da,bu çalışmalarınız için denkleştirme yaparak,fazla çalıştığınız saat kadar işten erken çıkar/geç gelirsiniz.

Resmi tatiller de hizmet veren firma da,bu tatiller de çalışmanız durumun da maaşınıza ek bir mesai alırsınız.Bu ücret her resmi tatil günü,bir günlük ücretinize denk gelmektedir.Firma da sabah/akşam vardiyalı olmak üzere,her hafta değişkenlik göstermesi kaydıyla iki vardiya halin de çalışılmaktadır.

Genel de Üniversite mezunlarını çalıştırmayı tercih eden firma,zaman zaman lise mezunu personel de almaktadır.

Teknosa 2018 Maaşları

Teknosa'da yeni başlayan her satış danışmanı,Asgari ücretten yaklaşık %15 daha fazla bir maaş ile başlamaktadır.Lakin belirtmemizde yarar var,çalışanlar zaman zaman maaşlarından daha fazla satış primi alabilmektedir.Tabi maaşa ek ödemeler bununla sınırlı değil.Firma aynı zaman da personelin yemek ücretini de karşılamaktadır.Personellere her ay düzenli olarak hem alışverişte,hemde restoranlarda kullanılan yemek kartına yaklaşık 400-450 TL Para yatmaktadır.

Firma cadde mağazaları için servis imkanı sunmasa da,şehir dışında yer alan mağazalar için sadece akşam kapanışta personel servisi imkanı sunmaktadır.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Yemek Ücreti + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Prim ödemelerinin oldukça cazip ve tatmin eden rakamlarda olduğunu tekrar belirtelim.

Not: Yönetci çalışma şartları/saatleri ve maaşları farklıdır.

13 yorum :

  1. Bugün bana 1600+prim+205 yol parası+360 yemek parası teklif geldi. pozisyon satış.

    YanıtlaSil
  2. Başvurular nasıl oluyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kariyer siteleri ve resmi internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz.

      Sil
  3. maaşlar hangi bankaya yatıyor?

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Bi senin gibi mallara yok. Alın bu salağı köle diye vurun duvardan duvara.

      Sil
  5. lise mezunu değilim açık öğretimden liseye devam etmekteyim teknolojiyle aram çok iyi olduğu için teknosada çalışmak istiyorum hiç şansım yokmu :(

    YanıtlaSil
  6. Hangi liseden mezun olmak lazım bide ünivesite şartmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lise için bir kategori bulunmuyor.Lakin tercihen universite mezunu alıyorlar.İşletme,yazılım ve bilgisayar alanları...

      Sil
  7. Kasiyerlik için yaş sınırı varmı kariyer etten defalarca başvurma rağmen hiç mülakata çağrılmadım yaş 42

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda