5.03.2018

Adese'den Aksaray'a Bir Mağaza Daha



İttifak holding bünyesinde hizmet veren öncü perakende markası Adese,2018 yılının ilk mağazasını Aksaray'da açtı.Mağaza açılışında konuşan dese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler,Aksaray'a yatırımların süreceğinin müjdesini de verdi.

2018 yılına mağaza yenilemeleriyle hızlı bir başlangıç yapan İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına da hız vererek Aksaray Toki mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı.

Aksaray Toki mağazasının açılışına Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Canbulut, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Aksaray İl Müdürü Mahmut Akkuş, İttifak Holding Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, Adese Genel Müdür Yardımcıları Nurettin Örücü ve Yunus Köse, Adese yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“Aksaray’daki yatırımlarımızı sürdüreceğiz”

Adese olarak çalışmalarında müşteri odaklılığı esas aldıklarını belirten Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler: “Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek, onlara daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunabilmek için bir yandan mağazalarımızı yeniliyor bir yandan da yeni mağaza açılışları gerçekleştiriyoruz. Kısa bir süre önce Konya’da 2, Ankara’da 1 mağazamızı yeniledik. Bugün de Aksaray Toki mağazamızın açılışını yaptık. Bu güzide ilimize yeni bir istihdam kapısı açmış olduk. Aksaray’daki yatırımlarımız bu mağazamızla sınırlı kalmayacak. Yakın bir süre içerisinde Paşacık mağazamızı da Aksaray’daki müşterilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Birçok üründe açılışa özel indirim

Açılışı yapılan Aksaray Toki mağazası bin 750 metrekare ticari alanda, 6 kasa ve 25 personeliyle müşterilerine hizmet veriyor. Meyve-sebzeden şarküteriye, kuruyemişten unlu mamullere, gıdadan temizliğe, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine, konfeksiyondan ayakkabıya kadar yaklaşık 15 bine yakın ürün çeşidinin yer aldığı Aksaray Toki mağazasında açılışa özel birçok üründe indirim fırsatları bulunuyor.

2 yorum :

  1. Aksaray beğendik Yunus market e geçmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecen hafta cumartesi yunus market acilis yapti aksarayda.Begendigin magazasiydi orasi ama ne magaza yazik oldu...

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda