9.03.2018

Adil Işık'tan Sadakat Kart Başarısı



Türkiye, Rusya ve Ortadoğu coğrafyası da dahil önemli lokasyonlarda çok değerli satış noktalarıyla, 1992 yılından bu yana Türk perakendesi adına büyük işlere imza atan, ve kadın modasına yön veren Adil Işık Grup bünyesi’nin genç markası Love my body ile kadın perakende devi adL, 1,000,000’u geçen ve bunun 400,000’i sadakat kart sahibi kalıcı müşterisiyle kadının özel anında ve hayatında yanında olmaya devam ediyor.

Adil Işık Grup, bugüne kadar 834 kadın çalışan istihdamı, 170 genç kıza staj imkanı, 26 yılda, yıllık 5 milyon üretim kapasitesiyle ortalama bugüne kadar 13 milyon kadın kıyafeti üretimi, 400,000’i sadakat kart sahibi olmak üzere 1 milyon üzeri müşteri ve 120 yurtiçi, 45 yurtdışı toplan 165 satış noktasıyla kadınlarla güçlü bir çatı oluşturuyor.

Adil Işık Grup Kreatif Başkanı Zehra Işık, “Kadın, bizim için markamızda her zaman tek önceliğimiz oldu. Müşterilerimize vermemiz gereken değer, şirket iç kültürümüze de geçtikçe, dünyada sayılı kadın işçisi daha çok olan şirketlerden biri olabilmenin de gururunu yaşıyoruz. Kadınları iyi etmek adına çalışmalarımız devam edecek.” diyen Işık, yakın dönemde Kadın ile sosyal sorumluluk projelerinin de gündemde olduğunun sinyalini verdi.

Adil Işık Grup Hakkında:
1992 yılında kurulan Adil Işık Grup, bünyesinde iki çatı marka bulunmaktadır. adL ve Love my body olarak ilk büyük perakende zincirine sahip grupta; adL’nin yurtiçinde 91, yurtdışında 44 perakende noktası bulunmaktadır. 2008 yılında ilk olarak adL bünyesinde büyük beden seçenekleri sunan bir alt kategori koleksiyon olarak çıkan Love my body ise, kısa zamanda tüketicisi ile arasında sıkı bir bağ kurup adL bünyesinden bağımsız bir perakende zinciri haline geliyor. Grubun genç markası Love my body; bugün kendine güvenen, cesur ve elegan stili ile öne çıkan, 29 yurtiçi, 1 yurtdışı toplam 30 mağazası ile kadın modasının öncü perakende zincirilerinden. Markanın içerisinde yer alan alt ve özel koleksiyonlar arasında, 6 sezondur sokak moda trendlerinin öncüsü Moda Tutkusu kızları ile de jean ve triko ağırlıklı bir kapsül koleksiyona ev sahipliği yapan Love my body 34-50 beden arasında ürünleriyle modanın kalbinde trend öncüsü olmaya ve kalite ile doğru fiyat politikasını savunmaya devam ediyor. Grubun adL markasında ise Cengiz Abazoğlu ve Night Zoom styled by Mert Aslan alt koleksiyonları ve işbirlikleri bulunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda