13.03.2018

Altunbilekler “Daha İyisi İçin” Yola Devam Diyor



Ankara ilimizin güçlü yerel zincirlerinden Altunbilekler,mağaza zincirine yeni halkalar eklemeye devam ediyor.Altunbilekler'in en son durağı Ankara Güvercinlik Jandarma Lojmanları oldu.

Altunbilekler, İstanbul Yolu üzerindeki Jandarma Genel Komutanlığı Güvercinlik Lojmanları içerisinde Merkez Kantin’de açılan mağaza, yaklaşık 750 aileye ve 4 bin 500 çalışana hizmet verecek.

Açılış etkinlikleri kapsamında; 10 Mart Cumartesi günü Jandarma Lojistik Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum, JÖAK Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Jandarma Havacılık Komutanı Tuğgeneral Ali Doğan , Jandarma Lojistik Komutanlığı ve bağlı birliklerin Daire Başkanlıkları personelinin katılımıyla bir mağaza tanıtım etkinliği düzenlendi. Tanıtım etkinliğine katılan konuklar, bando takımı ve birbirinden lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli saatler geçirdiler. Tanıtım etkinliği sırasında, Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek ve Jandarma Genel Komutanlığı davetlileri ile birlikte mağaza gezisi düzenlendi ve konuklara mağazanın tezgâhları ile ilgili bilgi aktarıldı.

Açılış Sürprizlerle Yapıldı

Mağazanın kapılarını müşterilerine açtığı 10 Mart günü Altunbilekler müşterilerine, canlı bando takımı müzik dinletisi, saksı içerisinde menekşe çiçekleri, çocuklar için balon gibi sürprizler sunularak alışveriş keyfi daha da renklendirildi.

Askere Yakışan Hizmet Verilecek

Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, açılış konuşmasında Jandarma Genel Komutanlığı Güvercinlik Lojmanları sakinlerine seslenerek, “Daha iyisi için” çalıştıklarını ve gıda perakendeciliğine getirecekleri bu yenilik için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti.

Jandarma Lojistik Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum açılış konuşmasında: “Lojman sakinleri ve personelimize daha iyisini sunmak için çalışıyoruz. Altunbilekler’i tercih etmemizin sebebi askeriyeye yakışan ve en iyi hizmeti sunacakları için Türkiye’de bir ilk olan bu uygulamaya başlandığını.” belirtti.

Altunbilek: “Sektörümüzde yaşanan birçok sıkıntıya rağmen, gerçekleştirdiğimiz bu hamle, Altunbileklerin şirket vizyonuna uygun, stratejik bir hamledir.” dedi. Altunbilek ayrıca: “Altunbilekler, sektörde stratejik, sürdürülebilir rekabet üstünlüğünün “iyi perakendecilik” ilkelerine sadık kalmak ve şirket kültürü haline getirmekten geçtiğinin bilinci ile çalışmaktadır.” diye konuştu.

Lojman sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşılan açılışta, Altunbilekler’in özel imalathanesinde üretilen ve tazeliğine özel önem verilen Mirabelle Unlu Mamuller, müşterilerinin sağlıklı ürün tüketimini sağlamak için tatlılarında yüzde 100 pancar şekeri kullanıyor.

600 metrekare satış alanına sahip Güvercinlik Mağazası, 3 kasa ve 22 kişi ile hizmet verecek ve Ankara’nın her yerinde olduğu gibi, kalite ve uygun fiyatı müşterileriyle buluşturmaya devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda