30.03.2018

CarrefourSA Konya'da İlk Mağazasını Açtı



2018 yılında 170 milyon TL yatırım yapmak için kollarını sıvayan CarrefourSA,Konya ilimizde ilk şubesinin açılışını yaptı.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, Konya’daki ilk süpermarketini 30 Mart Cuma günü CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin ve CarrefourSA (Süper-Gurme-Mini) Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik’in katılımıyla Konya Kent Plaza AVM’de hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, CarrefourSA olarak tüketicilerine çeşidi bol ve taze ürünleri doğru lokasyonlarda buluşturmak amacıyla yatırımlara imza attıklarını belirterek Konya’nın Türkiye'nin yüz ölçümü bakımından en büyük şehri olduğuna dikkat çekti.

Konya’nın birbirinden lezzetli yemeklerinden bahsederek Konya mutfağına da dikkat çeken Z. Hakan Ergin, şunları söyledi: “CarrefourSA’nın olması gerektiğine inandığımız yerlerde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Konya’daki ilk marketimizi, şehrin önde gelen alışveriş merkezi Kent Plaza AVM’de açtık. Yaklaşık 2,2 milyon nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık 7’nci şehri olan Konya’da CarrefourSA kalitesi, güvencesi, uygun fiyat politikası ve ürün çeşitliliği ile yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bir Orta Anadolu şehri olan Konya’da müşterilerimize yalnızca alışveriş yapabilecekleri bir ortam değil, yılın her mevsimi taze ve çeşidi bol deniz mahsulü sunarak yemek alışkanlıklarına yeni tatlar katmak istiyoruz. Uzmanlık alanımız olan taze gıda, kasap ve balık reyonlarımızın Konyalılar tarafından büyük bir ilgi göreceğine inanıyoruz.”

Tüketicilere taze gıdada bol ve çeşitli ürünü uygun fiyata sunabilmek adına fark yaratan projelere imza attıklarını, yeni açılan süpermarkette gıda dışında, elektronik ürünler, temizlik ve kozmetik ürünlerine de ulaşmanın mümkün olduğunu hatırlatan Z.Hakan Ergin, sözlerini: “Konyalılar, Konalışverişin süperini, CarrefourSA Süper’de yapacaklar.”diyerek sona erdirdi.

"Konya’da taze gıdanın adresi olmak istiyoruz"

CarrefourSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Ayten Engin Erçevik de, Konya’da ilk olma özelliğini taşıyan CarrefourSA Süpermarketi, şehrin uluslararası tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Kent Plaza AVM’de açıldığını belirterek, konumunun önemine dikkat çekti.

Tüketicilerin, ihtiyaçlarını karşılamak için ayırdıkları zaman dilimini keyifli bir alışverişe dönüştürmek için birçok yenilik gerçekleştirdiklerini belirten Ayten Engin Erçevik, bol, çeşitli ve kaliteli ürünleri uygun fiyatla Konyalılara sunmaya hazırlandıklarını belirterek, şunları söyledi: "Yenilediğimiz süpermarket konseptimizi, Konya’ya taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Süpermarketimizde tüketicilerimize çeşidi bol ve taze ürünlerle dolu sebze–meyve ürünleri, kaynağı belli olan etlerin yer aldığı kasap reyonu, sezonda 70–80 farklı balık türü, lezzetli ekmek ve pasta çeşitlerinden oluşan unlu mamullerin yanı sıra organik ürünlerden yöresel ürünlere ve kuruyemişlere kadar geniş ürün yelpazesiyle ve yüksek servis kalitesiyle hizmet vereceğiz. Yalnızca gıda değil, ev tekstilinden elektroniğe kadar çeşitliliği artırarak farklı ürünlere de reyonlarımızda yer veriyoruz. Böylelikle başta taze gıda olmak üzere Konya’da günlük alışverişin adresi olacağız.”

2 yorum :

  1. Perakende kulis carrfoursa ve migrosun makro market ile ilgili haber soylenti yokmu tm migros İstanbul ve Antalya mağazalarını aldı ama daha bir sürü söylenti var mesela makro Ankara dışında hertarafi satacak mis siz ne diyorsunuz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros,bu yıl tabiri caizse karnını doyurdu.Şimdi sıra CarrefourSA'da lakin ne zaman kimi alır,şu anda net bir şey söylemek zor.

      Makro,Ankara ve Kayseri haricinde diğer illerden çıkabilir.Fakat bu bir olasılık.Yıl sonuna doğru tablo netleşecektir.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda