30.03.2018

Kim Market İzmir'de 11. Şubesini Açtı



Kim Market, 2018 yılının 3. mağazasını İzmir’in Bornova ilçesisin de açtı.

Kim Market, toplam 600 metrekarelik alana kurulu yeni mağazasını İzmir’in hızla büyüyen ilçesi Bornova’da açtı. TEKİZ AVM’nin altında açılan mağazada, en taze meyve ve sebzeler, katkısız et ve şarküteri ürünleri ve Türkiye’mizin her yöresinden gelen eşsiz damak tatlarını oluşturan birçok ürünü tüketicilerin hizmetin sundu.

Açılışla birlikte İzmir’de ki mağaza sayısını 11’e, Türkiye’deki mağaza sayısını ise 87’ye çıkaran Kim Market, kaliteli ve indirimli fiyat anlayışı ile kendi ürettiği Kim’in markalı ürünlerinin çeşidinide arttırarak, mağazalarında tüketicilerine sunmaya devam ediyor.

Açılış sonrası sorularımızı cevaplayan KiM Market Genel Direktörü Ahmet Yıldız; İzmir gibi güzide bir şehrimizde olmaktan, bu şehire yatırım yapmaktan mutlu ve gururluyuz. İzmir Ege'nin incisi. muhteşem doğası ve güzellikleriyle tüm turistlerin ilgi odağı bir şehir. 2018 yılı hedeflerimiz doğrultusunda, İzmir'e daha fazla yatırım yapmaya, daha fazla istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Sektörel daralmanın ve küçülmelerin yaşandığı bu zamanlarda, bizler hedefimize uygun adımlarla ve kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. 2017 yılında yakaladığımız yükseliş trendi inşallah bu yıl ve önümüzdeki yıllarda devam edecek. Kaliteli ve indirimli alışveriş istiyorsanız, merak etmeyin; bundan önce olduğu gibi bundan sonra da "SİZİ KİM DÜŞÜNÜR" diyerek sözlerini tamamladı.

10 GÜN BOYUNCA ÖZEL İNDİRİMLER DEVAM EDECEK

Uygun fiyatları güler yüzlü hizmet anlayışıyla, Kemalpaşa Mahallesi Pınar Caddesi Pınarbaşında hizmete girerek, 30 Mart Cuma günü itibariyle müşterileriyle buluşan Kim Market, bölge halkına açılıştan itibaren 10 gün boyunca farklı ürün gruplarında özel fiyatlar ve avantajlı fırsatlar sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda