1.03.2018

DHGate Türkiye Pazarına Giriş Yapacak



Hem lokal,hemde küresel anlamda lider bir e-tcaret devi olan DHGate.com Türkiye Pazarına adım adım giriş yapıyor.

Çin’in yerel anlamda, en büyük dijital ticaret merkezlerinden birisi olan (Digital Trade Center-DTC) DHGate.com son yıllarda kapılarını global üreticilere de açtı. Bu misyon ve vizyonla hızla gelişen firma özellikle KOBİ ve benzer üretim şirketlerinin bulunduğu ülkelerde dijital ticaret merkezleri açmaya başladı. İlk dijital ticaret merkezini, Macaristan’da ve son olarak Amerika’da açan DHGate, 2018 yılında da Türkiye dijital ticaret merkezini açmaya hazırlanıyor.

Şirketin kurucusu ve CEO’su Ms. Diane Wang, Türkiye dijital ticaret merkezlerinin 2018 yılındaki uluslararası en büyük yatırımlarından birisi olacağını belirterek şunları söyledi: “Dünya genelinde 7 dijital ticaret merkezimiz var. Şu an dijital ticaret merkezimizde 1,4 milyon satıcı, listelenmiş 40 milyon dan fazla farklı ürünü satışa sunmaktadır. DHGate olarak bugüne kadar 230 ülkede, 1,4 Milyar parça ürünü sahipleriyle buluşturduk. Amacımız tüketicilerin, yanı sıra B2B yani üretici ve tedarikçilerinde bir araya geldiği global bir platform oluşturmak. DHGate’in Türkiye dijital ticaret merkezi, İpekyolu’nu dijital ortamda tekrar canlandıracak, yaşatacak. Zira Türkiye KOBİ’leri ile dünyanın sayılı üretici ülkelerinin başında gelmekte. Bizlerde bu üreticilerin filtrelenmiş doğru firmalarla, doğru ve ihtiyaç sahibi tüketicilerle bir araya gelmesini sağlayacağız. Firmamızın temelleri 2015 yılındaki G20 Zirvesi sırasında Antalya’da atıldı. Türkiye’de kalıcı ve uzun vadeli planlarımız var. Aynen İpekyolu’nda olduğu gibi sadece ticari değil, ülkeler arasında bir kültür köprüsü de inşa etme düşüncemiz vardı. Doğru zamanı bekledik ve nihayet 2018 yılında uluslararası en büyük yatırımımız olan Türkiye dijital ticaret merkezimizin kapılarını Mart ayı içerisinde de açıyoruz. Her iki ülke için de hem ticari hem de kültürel anlamda verimli bir yatırım olmasını diliyorum.”

Mart ayı içerisinde hizmete girecek olan DHGate.com Türkiye dijital ticaret merkezi diğer dijital mağazalardan farklı olarak İstanbul’da bir show room açacak. 500 metrekarelik show roomda, ticaret yapmak isteyen yerli, Çinli yada diğer global üreticiler ürünlerini sergileme imkanı da bulabilecekler. Site üzerinden alışveriş yapmak isteyenler dilerse show room’a gelip ürünleri görüp, dijital ticaret merkezinden de satın alma işlemlerini yapabilecekler.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda