5.03.2018

Dolphin Center İzmit



DOLPHIN CENTER-İZMİT

MLM YÖNETİM VE ORGANİZASYON TİCARET LTD. ŞTİ.
KÖRFEZ MAH. SANAYİ CAD. BERK SOK. 1 İZMİT 41100 KOCAELİ
Tel: 3221313
Faks: 3235932
info@dolphin-center.com


Dolphin Center
Dolphin Center, sunduğu özel alışveriş ve eğlence deneyimi ile İzmit’te yaşama bambaşka bir renk katmaya devam ediyor. Trendlerin ve yeniliklerin buluştuğu, sinema salonlarının, dünyaca ünlü markaların, Türkiye’nin önde gelen mağazalarının, eğlence ve yeme içme alanlarının bulunduğu özel bir yaşam merkezi olarak konumlandırılan Dolphin Center, 29 Aralık 2004 yılında M.Nezih Erdem tarafından kuruldu. İzmitliler ile buluşmaya başladığı günden bu yana alışveriş, eğlence ve sosyal aktiviteyi kaliteli bir zeminde buluşturan Dolphin, iş yaşamındakiler için öğle tatillerinin keyifli mekânı olurken, hafta sonu da yaşam merkezi konumunu sürdürüyor.

Şehir merkezinde olmasıyla konuklarına ulaşım kolaylığı sağlayan Dolphin Center’da, en son dijital ses ve görüntü kalitesine sahip 8 salonlu Dolphin Sinemaları, vizyondaki tüm yeni filmleri rahat ve konforlu sinema salonlarında 3D farkıyla büyük bir keyifle izleme imkanı sunuyor. Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini barındıran restoran, kafe ve fastfood'lar, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak oyun alanlarından, bay-bayan ve çocuk giyimine, oyuncaktan parfümeri ve spor malzemesine kadar geniş ürün yelpazesiyle keyifli alışveriş ortamı İzmitlileri bekliyor. Ayrıca Dolphin Alışveriş Merkezi'nde Türkiye'nin büyük süpermarket zincirlerinden biri olan MİGROS da yer alıyor.

Dolphin'de hizmet veren 49 mağaza, AVM'nin ferah atmosferiyle bir araya gelerek farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Dolphin’de Kimler mi var?Batik, Burger King, Çiğ Köfteci Sait, D’S Damat, Dagi, Dolphin Sinemaları, Ekol, English Home, Flormar, Garage Oto Yıkama, GNC Vitamin, Haribo Şeker, Herry, İpekyol, İtallian Center, Jewelry Store, Kanz, Kartal Yuvası, Koton, Köfteci Ramiz, Kumbo, Lostra, Luca Butik, Mermaid Gümüş, Migros, Mobilworx, Nike, Özsar, Panço, Penti, Playland, Prenses Bijuteri, Redbox, Selen Optik, Sevil Parfümeri, Sarper Lahmacun, Sporpoint, Starbucks Coffee, Stefanel, Step Halı, Swatch, Tarchy, Tchibo, Terzi İsmet, Tobacco Shop, Toyzz Shop, Yummy Cafe, Yves Rocher.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda