4.03.2018

Düğünden Önce Wedding Fest’e Uğrayın



İkinci kez gerçekleşecek olan “Kalamış Wedding Fest”te yeni dönem düğün trendleri sergileniyor. Bu ilginç etkinlik, Anadolu yakasında bulunan “Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel”in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

SÜRPRİZ İNDİRİM VE HEDİYE ÇEKİLİŞLERİ ZİYARETÇİLERİ SEVİNDİRECEK

“Kalamış Wedding Fest”, evlilik hazırlığındaki çiftleri yol gösterici fikirler barındırıyor. 4 Mart Pazar günü kapılarını ziyaretçilere açacak olan organizasyon, Kalamış’ta düğün yapmanın ayrıcalığını ve keyfini hissettirecek. Festivalde hediye çekilişleri, indirimler ve özel sahne performanslarıyla festivalin misafirler için renkli geçmesi planlanıyor.

Düğün ve evlilik üzerine sohbetlerin yapılacağı etkinliğe birçok ünlü isim de katılacak. Festivale katılan çiftlere aynı zamanda düğün organizasyonlarında yüzde 25 indirim hediye edilecek.

YENİ EVLENECEK OLAN ÇİFTLERİ DE AĞIRLAYACAK

Yeni evlenecek olan çiftlerin kararsız kaldığı pek çok önemli konu bulunuyor. Düğün mekânından davetiyeye, gelinlikten ayakkabıya kadar birçok detay, uzun araştırmalar neticesinde seçiliyor. Çiftlerin düğün hazırlıklarında kararsızlıklarını sonlandıracak olan “Kalamış Wedding Fest”, yeni sezon düğün trendlerini Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de sergileyecek.

Bir düğün atmosferini yaşayacağınız festivalde kuyumcudan gelinliğe, dekorasyondan dans derslerine, davetiyeden fotoğrafçıya, müzikten pastaya kadar düğüne dair her detay yer alacak.

Festival ziyaretçilere ücretsiz olacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda