11.03.2018

Soygun Dehşeti Senaryo Çıktı



Yakın zamanda ülkemizin önemli perakende markalarından biri olan Şok Markette,yaşanan gasp,darp ve soygun hadisesi,sektör çalışanlarının tepkisine neden olmuştu.Tepkiler devam ederken,olayın aslında bir senaryo olduğu polis tarafından ortaya çıkarıldı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Sancaktepe'de Şok Market'in bir şubesine silahlı saldırganlarca bir baskın yapıldı.Gözü dönmüş caniler mağazaya girerek kasada bulunan Suna B.'yi darp ettikten sonra kasada bulunan 14 bin TL parayı alıp kaçmışlardı.

Şüpheliler Yakalandı

Güvenlik güçleri olayı saniye saniye kaydeden kameraları tekrar tekrar izleyerek,soygunun üzerinden fazla bir zaman geçmeden,olayla ilgisi bulunan üç kişiyi yakaladı.Emniyet güçleri aynı zamanda şüpheli tavırlarından dolayı,olay esnasında kasa da olan Suna isimli kasiyeri de takibe aldı.Yapılan araştırma sonrasında Kasiyer'in yakalanan üç soyguncudan biri olan Recep S'nin sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Gözaltına Alınanlar İtiraf Etti

Olaya ilgisi olan diğer üç kişi yapılan sorgu sonrasında suçlarını itiraf ederken,gözaltına alınan kasiyer ise susma hakkını kullandı.

2 yorum :

  1. 14000 soklar 5 günde yapar o ciroyu senorya olduğu belli bankaya göndermeden andire gandi

    YanıtlaSil
  2. Şok'un mağazasında 14 bin TL bulunması dahi,bu işte bir iş var şeklinde yorumlanır.Neticede ne yapılıyorsa çıkıyor ortaya.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda