12.03.2018

Tavuk Dünyası Çalışma Şartları/Maaşları



Tavuk dünyası son yıllarda adını sıkça duyduğumuz gıda perakendecilerinden birisi.Firma hem Franchise,hemde kendi öz sermayesi ile sürekli büyüme gösteriyor.Bünyesinde gençleri çalıştırmaya özen gösteren Tavuk Dünyası,ekonomiye ve istihdama olumlu katkı sağlamaktadır.Tavuk Dünyası'nın yurt dışında da şubelerinin olduğunu eklemekte fayda var.

Tavuk Dünyası Çalışma Şartları

Günlük çalışma saati 8,5 saat olarak belirlenmiştir.Yemek ve çay molanız bu saatlere dahildir.Hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkınız vardır.Personel her hafta değişen,iki vardiya şeklin de çalışmaktadır.Vardiyalar birim şefleri tarafından yazılır ve şube müdürü tarafından kontrol edilmektedir.Firma da fazla çalışmanız söz konusu değildir.Dini ve Resmi Bayramlarda çalışmanız durumunda maaşınıza ek bir ödeme alırsınız.

Tavuk Dünyası Maaşları

Firmada çalışanlar Asgari Ücretten %25 daha fazla alır.Bu ücret özellikle Franchise olarak çalışanlar için genelde sabit kalmaktadır.Firmanın kendi bünyesinde bulunan personellerin maaşları,tecrübe ve yılına göre artış gösterebilmektedir.

Tabi sadece maaş ile sınırlı değil.Firma yemek ücretlerini de karşılamaktadır.Yemek parası her ay düzenli olarak,yemek kartı denilen ve aynı zamanda alışverişte de kullanabilen karta yatmaktadır.Tavuk Dünyası'nda prim sistemi de uygulanmaktadır.Şube verilen hedefin üzerine çıktığı zaman,personel prim almaya hak kazanır.Yol parası adı altında bir ödeme yapılmaz.Sadece şehir dışında olan şubeler için,akşam kapanışta personel servisi vardır.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Yemek Parası + Gece Servisi + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Yönetici olanların maaşları ve çalışma şartları ise farklıdır.

22 yorum :

  1. Yemek veriliyor Yemek parası verilmiyor bu gayet güzel yoğun çalışma temposu var hiç duramıyorsun resmi ve dini tatillerde çalışıyorsun ek ücret alamayıp yerine izin kullanıyorsun işyeri ciroyu tamamladı bile prim yok biz görmedik belki de vardır işletmecinin boynuna günahı

    YanıtlaSil
  2. Vay be Londra da mı yaşıyorsunuz!Burası Türkiye Bey'in hepsi dümen,hepsi yalan bunların günde 12 saat çalışır asgari ücretten biraz fazla paranı alır onu da yola verirsin.

    YanıtlaSil
  3. 16 yasindayim burada calisabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az 18 yaşında olmanız gerekiyor.

      Sil
    2. hayır 16 yaşında aile izni ile çalışılabiliyor

      Sil
  4. Bir çok yerde sizin firmanızla ilgili çalışanlar sizden şikayetçi neden insaların çalıştığı haklarını vermiyorsunuz müdür diye insaların başina koyduğunuz dangalak işçilerin primlerine el koyuyor çalışma sâtleri 8.5 diyorsunuz çalışanlar 12 saat calisiyo bu nasıl bir hak vicdanınızı sorgulayın

    YanıtlaSil
  5. Ayin kaçı maaş veriyolar

    YanıtlaSil
  6. Özel şartlarıniz var mı?

    YanıtlaSil
  7. Franchise şubelerinizde, maaşları en geç 5 ine kadar mı yatırmak zorundalar?

    YanıtlaSil
  8. hepsi dümen ve kolpadır arkadaşlar günde 10.30 11.30 saat çalışıyorsunuz. Ve sizi işe alırken işkurdan alıyorlar. Yasal olarak işkurdan gelen kişinin 8-8.30 saat çalışması gerekirken 10.30 çalıştırıldım.Bunu müdüre diyince müdür bizim çalışma ortamımız böyle dedi.Çok yoğun özellikle hafta sonları aldığınız maaşda asgari ücret bu arada yeni gireceeklere şunu söyliyeyim 2 hafta dayanırsanız HELAL OLSUN...

    YanıtlaSil
  9. Çalışmak istiyorum nasıl başvuru yapabilirim?

    YanıtlaSil
  10. Kursiyer maaşı ne kadar

    YanıtlaSil
  11. Hangi bankadan maaş veriliyor acaba?

    YanıtlaSil
  12. Hepsi herşey kolpa köppek gibi çalıştırılıyosunuz sadece 30 dk yemek molası var onun dışında zorla 12 saat çalıştırılıypsunuz

    YanıtlaSil
  13. Calismasinlar 12 saat sefler müdürler az çalışsın işçi 12 saat oldu. Şikâyet etsinler sgk ya birlik olmak şart

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda