19.03.2018

Yunus Market Polatlı'ya 4'üncü Şubesini Açtı



Ankara merkezli yerel perakende zinciri Yunus Market,2017 yılını oldukça başarılı bir şekilde tamamlamıştı.Yunus Market,2018 yılında büyümede ve gelişmede hız kesmiyor.Firma Ankara'nın Polatlı ilçesine 4. şubesini açarak mağaza sayısını 110'a yükseltti.

Yerel perakende zincirlerinin önemli aktörlerinden biri olan Yunus Market,2017 yılında yaptığı açılışlar ve Ankara dışı operasyonlar ile adından sıklıkla söz ettirmişti.Henüz 2018 yılının ilk çeyreğinde olmamıza karşın,Yunus Market büyüme ve gelişmede hız kesmiyor.

Şubat ayında Beğendik Market'in,Kırşehir ve Aksaray mağazalarını devralarak atılımlarına devam eden firma,aynı zamanda yeni mağazalar açmayı da ihmal etmiyor.Yunus Market'in son durağı Ankara'nın Polatlı ilçesi oldu.

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Yunus Marketler Zinciri Genel Müdürü Fatih Ayhan, Yunus Marketler Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Adnan Özçelik ve firma yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği Polatlı halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Yunus Marketler Zinciri'nin Polatlı 4 mağazası bin 700 metrekare kullanım alanı, 4 kasa ve 35 personeli ile kasap reyonundan şarküteriye, manav reyonundan unlu mamullere, züccaciyeden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesini Polatlı halkının beğenisine sundu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda