6.04.2018

Baydöner’den Çocuklara Özel Resim Yarışması



Baydöner, “Canın çektiyse durma Cosss” melodisi ile kalplerini fethettiği çocukları şimdi de eğlenceli bir resim yarışmasına davet ediyor. Renklerin gücünü hayal güçleriyle birleştiren çocuklar, yeteneklerini kağıda döküyor. 30 Nisan 2018 tarihine kadar Facebook veya Instagram’dan #çocuklarıngözündenbaydöner hashtagi ile paylaşılan resimler arasından birinci seçilene ipad hediye edilirken, katılan tüm çocuklar adına da Koruncuk vakfına bağışta bulunulacak.

Baydöner, düzenlediği resim yarışması ile çocukların hayallerine ortak oluyor, çocuklar için resim yapmayı keyfe dönüştürüyor. Yarışmanın birincisine Ipad hediye edilirken, birinci gelen resim Amerikan servis olarak basılarak tüm Baydöner restoranlarında sergilenecek.

6-13 yaş arası tüm çocukların hayal güçlerine açık olan yarışmanın konusu “Çocukların gözünden Baydöner”. Resimlerini 5-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Facebook veya Instagram’dan paylaşan tüm çocuklar, Koruncuk Vakfı tarafından gönderilen dijital bağış sertifikasının da sahibi oluyor.

Lezzet tutkunlarının değişmez adresi Baydöner, düzenlediği yarışma ile geleceğin ressamlarının yaratıcı hayal güçlerini ortaya çıkarıyor.

Baydöner Hakkında
Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak ve nesilden nesile aktarılan bu lezzete hak ettiği değeri vermek amacıyla 2007 yılında yola çıktı. Her restoranında aynı hizmet ve kalite standartlarını sunan Baydöner, ISO 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışarak en taze malzemeleri, kalite, yönetim ve hijyen sistemlerine uygun şekilde ve keyifli mekanlarda, uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmayı ilke edindi. Bugüne kadar sayısız ödül kazanan Baydöner, 2015 ve 2016 yılında üst üste iki kez AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “ AVM’lerde en beğenilen ve tercih edilen restoran zinciri” ödülüne layık görülmüştür. Şube sayısı ve satış hacmi ile dikkatleri üzerine çeken Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetini tüm dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Baydöner şu an Türkiye, KKTC, Azerbaycan ve Kuzey Irak’ta 125 şube ile hizmet veriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda