6.04.2018

Yatırımcılar İçin Uzakdoğu Artık Hiç Uzak Değil



Yaklaşık 20 yıldır Türkiye’deki gıda firmalarından Singapur, Malezya ve Maldiveler için toptan ürün tedariği gerçekleştiren Net Group Singapur, yeni yatırımı için de Türkiye ofisini kurmaya hazırlanıyor. 

2018 yılında yeni yatırımlar yapmak için kolları sıvayan Net Group Singapore, Türkiye’de de tedarikçi firmalarla görüşmelere başladı.

2001 yılından bu yana Türkiye’deki gıda firmalarından Singapur, Malezya ve Maldiveler için toptan ürün tedariği gerçekleştiren Net Group Singapur, yeni yatırımı için de Türkiye ofisini kurmaya hazırlanıyor.

Şirketin Genel Koordinatörü Leo G.Uğur yaptığı açıklamada, yeni oluşum çerçevesinde Türkiye’den sadece toptan gıda ithalat/ihracatı değil, Singapur’da açılacak ve %60’ı Türk menşeli ürünlerinden oluşacak marketler zinciri için de hazırlık yaptıklarını belirtti.

Singapur’da toptan satışlarının yanında perakende sektöründe de çok büyük fırsatlar olduğunu vurgulayan Sn. Uğur, “hedefimiz bu yılın sonuna kadar 12 şubeye, 5 yıllık perpektifte de 200 şubeye ulaşmak.

Net Group Singapur olarak uzun zamandır bu fizibilite çalışmasını yapmaktayız. En büyük avantajımız ise düşündüğümüz Türk gıda ürünlerinin birçoğunun helal sertifikalı olması. Bu Singapur’da ciddi anlamda bir tercih sebebi olacaktır. Singapur’daki bu yeni marketler zinciri sayesinde kaliteli Türk ürünlerini yeni pazarlara ulaştırmaktan büyük mutluluk duyacağız.”
dedi.

Her zaman “kazan kazan” mantığıyla hareket ettiklerini de dile getiren Sayın Uğur, bu rasyonel girişimde yatırımcı olarak yer almak isteyenlere de kapılarının açık olduğunu belirtti.

Yatırım dahil bir çok konuda Şirketin Genel Koordinatörü Leo G.Uğur'a netgroupsg@gmail.com adresinden ulaşmanız ve sorularınıza cevap almanız mümkün.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda