25.04.2018

Deichmann Kimin?



Deichmann ayakkabı markası; 1913 yılında kurulmuştur bir markadır. Kurucusu; markasına soyismini vermiş olan Heinrich Deichmann’dır. Merkezi ve kuruluş yeri Essen, Almanya’dır. Heinrich Otto Reichman 1999 yılından günümüze kadar bu markanın CEO’luğunu yapmaktadır.

Heinrich Deichman, bu markayı kurmaya Ruhr bölgesinde yer alan Essen’de bir kundura dükkanı açmakla başladı. O yıllarda Eşi Julie, kendisinin en büyük destekçisi olup beraber kundura dükkanlarını işletmiş ve bugüne getirmeyi başarmışlardır. 2015 yılı itibariyle 172,3 milyon çift ayakkabı satarak kendi kulvarlarında ne kadar başarılı bir şirket olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış oldu. Ayrıca Deichmann geçmiş yıla göre de satış oranını %3 artırarak her yıl büyüyen ve gelişen bir marka haline gelmiştir.

Deichmann ayakkabı markasının ayrıca 7 adet yan kuruluşu mevcuttur. Bunlar; Dosenbach-Ochsner, Rack Room Shoes, Deichmann Schuhvertriebsgesellschaft M.B.H., Van Haren Schoenen B.V., DEICHMANN-SHOES UK Limited, Off Broadway Shoes, Inc., EA GmbH markalarıdır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda