24.04.2018

Real İşçileri Medi Mark Açılışında Eylem Yaptı



Metro’nun bulunduğu her yeri ve METRO’yla bir şekilde bağı olan birçok işyerine giderek eylem yapan Real direnişçileri Metro’nun iştiraklerinden olan Media Markt’ın 63. mağazasının açılışında eylem yaptı.

Media Markt’ın bu gün Maltepe’de yapılan yeni mağaza açılışına giden Real Direnişçileri Maltepe Piazza alışveriş merkezine girerek mağazanın önünde slogan attı.

Nakliyat-İş yöneticilerinin ve Anadolu Yakası Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu işyeri temsilcilerinin de katıldığı eylemde açıklama Nakliyat-İş Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu tarafından yapıldı. Küçükosmanoğlu, gün geçtikçe karlarına kar katan patronların işçilerin haklarını vermediğini, gasp ettiğini belirterek METRO ve Media Markt’ın Real İşçilerinin alacaklarından sorumlu olduğunu bu haklarını alıncaya kadarda mücadelenin bütün mağazaların önünde devam edeceğini belirtti.

Açılış nedeni ile oldukça kalabalık olan mağazada işçiler geniş bir kitleye seslerini duyurmuş oldu. Media Markt’tan alışverişe gelenler alışverişi bırakarak işçilerin eylemini izlediler. Birçok müşteri alkışlarla işçileri destekledi. Eylem süresince mağazada alışveriş durdu. Ayrıca Pizza AVM’ye gelen diğer müşterilerde işçilerin bulunduğu yere gelerek eylemi izledi.

Sloganlarla devam eden eylemde “Haklarımızı gasp edenlere işçi düşmanlığına ortak olma metro ve mediamarkt’tan alışveriş yapma” pankartı açıldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda