24.04.2018

Şehzade Grup Dip Gross'u Üçledi



Şehzade Grup verimlilik çalışmaları neticesinde Belsin Kocatepe Mahallesi’nde bulunan Kocatepe şubesinde format değişikliğine giderek, bu şubenin Dip Gross formatına dönüşümünü tamamladı.



Bin 200 metrekare satış alanı ve 4 kasa ile bölge halkına hizmet verecek olan mağazanın açılışı geçtiğimiz günlerde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kaymakamı Erkaya Yırık ve bölge halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Daha önceden bin 200 metrekare giriş katı ve 200 metrekare asma kat ile toplamda bin 400 metrekare satış alanına sahip olan Kocatepe şubesi, bu dönüşümle bin 200 metrekare satış alanına çekilerek mağaza tek kata indirilmiş oldu.

Deneme satışlarının başladığı 31 Mart – 20 Nisan günleri baz alınarak yapılan karşılaştırmada bu dönüşüm ile müşteri sayısı yüzde 7, mağaza cirosu ise yüzde 35 arttığı gözlemlendi.

Şehzade Grup, yaptığı bu dönüşüm ile mağaza hem giderlerinden tasarruf sağladı hem de mağaza cirosu ve müşteri sayısındaki artışla başarılı bir verimlilik çalışması yapmış oldu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda