15.04.2018

Rossmann Kimin?



Türkiye'ye 2009 yılında yatırım yapma kararı alan Rossmann, 2017 Aralık ayı itibariyle Türkiye'de 89 mağazaya ulaştı. Çeşitli şehirlerin merkezlerini hedef alarak mağazalaşma sürecine devam eden Rossmann, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kendine özgü Drogeriemarkt (Kişisel Bakım, Kozmetik ve Sağlık Marketi) konseptiyle dikkat çeken Rossmann, mağazalarında cilt ve vücut bakımı, ağız ve diş bakımı, saç bakımı, bebek bakımı, ithal ve yerli parfümler, organik gıda ürünleri, atıştırmalık gıda ürünleri, sağlık ve hijyen ürünleri, ev temizliği, ev idaresi, medya, kitap-kırtasiye, oyuncak, dekorasyon ve hediyelik eşya kategorileri mevcut.


Tanınmış marka ve ürünlerini müşterilerine uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Rossmann'ın, Rossmann Kalite Markaları olarak tanımladığı, kendisine ait 40 civarında markası ve bu markalara bağlı 3000'e yakın ürünü mevcuttur. Bu ürünler üstün kalitelerinin yanı sıra çok uygun fiyatlarıyla da tüketicinin dikkatini çekiyor

Rossmann Kimin/Rossmann Sahibi Kim?

Alman bir aile şirketi olan Rossmann'ın kurucusu ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı Dirk Rossmann'dır.Şirketin yönetiminde Dirk Rossmann'a çocukları ve eşi yardımcı olmaktadır.

2 yorum :

  1. İzmir için yaş sınırı varmı acaba 42 yaş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba öncelikli olarak 20 ile 30 yaş tercihleri yapılmakta fakat ihtiyaça göre yaş sınırı değişmektedir.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda