3.04.2018

Türkiye’nin ilk LEGO® Store’unda Eğlence Başladı



Türkiye’nin ilk LEGO® Store’unda eğlence başladı. Hayal gücü, yaratıcılık, eğlence, öğrenme ve paylaşma denildiğinde akla gelen LEGO, Kanyon’da açılan ilk LEGO® Store için geniş çaplı bir etkinlik düzenledi. Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesinin bulunduğu mağaza, tüm LEGO® fanlarının ilgi odağı oldu.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de hayatında yer tutan LEGO®’nun Türkiye’deki ilk LEGO® Store’u, Kanyon’da açıldı. Her yaştan LEGO® tutkununun katılımı ile gerçekleşen açılışta keyifli anlar yaşandı. 100 metrekarelik geniş bir alana kurulan LEGO® yapım etkinliğine yaklaşık 750 çocuk katıldı.

Benzersiz atmosferi ve ziyaretçileri için hazırladığı eğlenceli etkinliklerle misafirlerine heyecan verici bir oyun deneyimi yaşatan yeni LEGO® Store, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik geliştirici ve eğlenceli bir dünya sunuyor. Mağazada LEGO®’nun çok sevilen özel koleksiyonları yer alıyor. LEGO® meraklılarının keyifli zaman geçirmesi için özel olarak tasarlanan mağazayı, günde ortalama 1250 kişi ziyaret ediyor.

LEGO® Store Türkiye operasyonunu, yurt dışında ciddi bir perakende deneyimine sahip olan Peeraj Group yapıyor. Peeraj Group Türkiye Genel Müdürü Sinan Okumuş, ilk LEGO® Store’un çok büyük ilgi gördüğünü, İstanbul’un çok uzak ilçelerinden ziyaretçilerinin olduğunu belirtti. Okumuş, “Daha yeni açılmış olmasına rağmen mağazamız, günlük ortalama 1100 gibi ciddi bir ziyaretçi sayısına ev sahipliği yapıyor. Bu ilgiye hızlı karşılık verebilmek amacıyla Türkiye’deki büyüme planımızı hem İstanbul hem de diğer şehirler için çok daha hızlı gerçekleştireceğiz. LEGO® Store’larda bilinen perakendeciliğin aksine, ziyaretçilerimize çok farklı bir deneyim yaşatacağız” dedi.

LEGO® Hakkında

Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra yaratıcı oyun ve öğrenme sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda