3.05.2018

Ankara'nın En Yeni 5M Migros'u Açılıyor



Ankara'nın en gözde ve işlek mekanlarından biri olan Bilkent Center,yakında Migros'un 5M formatında hizmet veren yepyeni bir mağazasına ev sahipliği yapacak.Migros,5M mağazasını 4 Mayıs'da Bilkent Center’da açıyor.

Ankara’nın uğrak alışveriş merkezlerinden Bilkent Center, 64 yıldır hizmet veren ünlü market zinciri Migros 5M mağazasına kapılarını açıyor. Ankara’daki 81’inci mağaza olacak 5M Bilkent Center, geniş ürün yelpazesiyle misafirlerine hem kaliteli hem de keyifli bir alışveriş sunmayı bekliyor.

Haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek 5M Bilkent Center Migros mağazası, 4 bin 600 metrekare alanı ile müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş imkanı sağlıyor. Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada; kasap ve şarküteri reyonlarının yanı sıra sebze meyve, kuru gıda, kozmetik, elektronik, fırın, cafe, balık, meze, kuruyemiş, tekstil ve züccaciye reyonları bulunuyor.

İflas Eden Real'in En Gözde Mağazasaydı

Bilkent Center'de yer alan 5M Migros,daha önce ülkemizde faaliyet gösteren,Alman Metro grubu tarafından Kayserili Beğendik Grubuna satılan,Real Market'in kalesi hükmünde mağazasıydı.Özellikle döneminde yaptığı yüksek cirolar ile,bir çok perakendecinin ilgisini çeken mağazanın,aynı performansı Migros tabelası ile gösterip göstermeyeceği merak konusu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda