4.05.2018

Barcelona ve Nesquik'ten Çocuklar İşbirliği



Sütün gücüne güç katan NESQUIK,FC Barcelona işbirliğiyle şimdi de çocukları aktif yaşama davet ediyor.

Kahvaltıları neşeli hale getiren NESQUIK, dünyanın en başarılı futbol kulüplerinden FC Barcelona işbirliği ile oyuna hareket katıyor. Çocukları aktif yaşama davet eden NESQUIK’in hayata geçirdiği kampanya ile minikler, çekilişle Barcelona Futbol Kampı’na katılma ve Barcelona lisanslı futbol topu kazanma şansını yakalıyor. NESQUIK, böylece çocuklara dünyanın en iyi futbol altyapı eğitim modellerinden birine sahip FCBEscola’da benzersiz bir deneyim yaşama fırsatı sunuyor.

Opti-Start’lı içeriğiyle sütün gücüne güç katan NESQUIK, 9 Nisan – 20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyasıyla #oyunahareketkat diyor ve minik futbol severlerin FC Barcelona ile buluşmasını sağlıyor. Promosyonlu Nestlé NESQUIK 420 gr kakaolu toz içecek veya Nesquik 6’lı Kakolu Süt paketlerinden satın alan minikler, ürün ambalajı içerisindeki katılım şifresiyle nesquik.com.tr sitesinden çekilişe katılabiliyor.

Kampanya kapsamında FC Barcelona tasarımlı NESQUIK ürünlerinden alan 5 çocuk, çekilişle Barcelona’nın resmi futbol okulu olan FCBEscola’nın İstanbul Beko Yaz Kampı’na katılıyor. Ayrıca kampanya dahilinde 500 çocuğa Barcelona lisanslı futbol topu hediye ediliyor. Dünyanın en iyi futbolcularından Messi'nin de mezun olduğu FCBEscola ekolü, dünya standartlarında bir futbol okulu olmasının yanında sporcu ahlakı, rakibe saygı gibi değerlerle öğrencilere belli bir disiplini ve anlayışı aktarıyor.

NESQUIK, hem erkek hem kız minik futbolseverleri mutlu edecek kampanya ile çocukların dijital dünyadan sıyrılıp daha aktif bir yaşam tarzı edinmesini, aynı zamanda aileleri ve arkadaşlarıyla kaliteli vakit geçirmesini sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda