4.05.2018

Kim Market 21’inci Yaşını Kutluyor



İstanbul merkezli yerel perakendenin önemli oyuncularından biri olan Kim Market, 21'inci Kuruluş yıldönümünü muhteşem fiyatlarla kutluyor!

Kalite ve indirimli alışverişin adresi olan Kim Market, müşterilerine her zaman keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. 21'inci yıl dönümününde ‘Kim varsa bekliyoruz’ mottosunu ön plana çıkaran marka, yeni yaşında yine adından çok söz ettirecek bir kampanya ile müşterilerinin yüzünü güldürecek.

4-9 Mayıs tarihleri arasında Kim Market müşterileri; yüzlerce üründe %50 ye varan indirimlerin yanı sıra özel promosyonlu ürünlere ve sürpriz kampanyalara sahip olabilecekler.

Ercan Ersan: “21'inci Yıldönümümüz kampanyası için düğmeye bastık”

Kim Market olarak bu yıl 21'inci kuruluş yıldönümünü kutladıklarını söyleyen Genel Müdür Ercan Ersan, , yerel perakendenin önde gelen markası olan Kim Market’in yeni yaşını ‘Kim varsa bekliyoruz’ mottosuyla kutladıklarını açıkladı. Ersan, “Yaklaşık 2 aylık yoğun hazırlık sürecinde, tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımızla 21’inci yıldönümümüzde müşterilerimize en iyisini sunmak için bir araya geldik, yüzlerce ürün için özel promosyon ve indirim planlaması yaptık. Nihayetinde kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağımız, çok özel kampanyalar için bugün düğmeye bastık. 4-9 Mayıs tarihleri arasında tüketicilerimizi çok özel kampanyalar ve sürpriz hediyelerle karşılıyoruz” dedi.

“86 mağazamız da bugünden itibaren ürünler raflarda”

Genel Koordinatör Ahmet Yıldız, 86 mağazada tüm tüketicilerin 4-9 Mayıs tarihleri arasında %50 varan ürünlere erişebileceğini açıkladı. 5 ildeki 86 mağazada ürünlerin raflarda yerini aldığını söyleyen Yıldız, şöyle devam etti: ‘Kim varsa bekliyoruz’ mottosuyla muhteşem bir kampanyanın startını verdik. Müşterilerimiz, içecekten şarküteriye, meyveden sebzeye, deterjandan kozmetiğe kadar yüzlerce üründe inanılmaz indirimleri ve promosyonları doğrudan hissedecek.

75 TL ve üzeri alışverişe 15 TL paraf para hediye

Kampanya kapsamında tüm Kim Marketlerinde Mayıs ayı boyunca alışverişini paraf kart ile yapmayı tercih edenler, tek seferde 75 TL ve üzeri ilk harcamaya 15 TL Paraf Para kazanıyor. Param Kart ile alışverişini yapanlara ise, kampanya dâhilinde tüm indirimlere ek %4 indirim fırsatı sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda