9.05.2018

Annelere En Özel Hediyeler DeFacto’da



Kalite ve modayı uygun fiyatlarla sunan DeFacto, Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyonu ile şık ve modern hediyeler arayanların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

DeFacto, 5-13 Mayıs tarihleri arasında “Annesinin Kızı” koleksiyonunu 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla bu sezonun en şık anne ve kızının beğenisine sunuyor. Üstelik hediye seçenekleri arasında yer alan 29,99 TL değerindeki parfümler ise sadece 9,99 TL’lik fiyatıyla herkesin yüzünü güldürüyor.

DeFacto, koleksiyonu ile annesinin stilini kopyalayan miniklere seçenekler sunuyor. Baharın enerjisini yansıtan çiçeklerin, canlı renkler ve desenlerin hakim olduğu elbiseler, baskılı tişörtler ve ayakkabılar, anne ve anne adaylarının yaz gardırobunu renklendirirken miniklere de anneleri ile birlikte modaya uymanın mutluluğunu yaşatıyor.

Annesinin tarzına sahip olmak isteyen minik hanımefendiler için hazırladığı “Annesinin Kızı” koleksiyonu 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Her annenin tarzına uygun zengin trend seçeneklerin yer aldığı DeFacto 2018 İlkbahar- Yaz Kadın, Çocuk, Hamile ve Aksesuar koleksiyonları da şık, rahat ve eğlenceli tasarımları ile anne ve anne adayları için birbirinden farklı hediye seçenekleri oluşturuyor.

5-13 Mayıs tarihleri arasında 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla

Ulaşılabilir modada kalitenin adresi DeFacto, 5-13 Mayıs tarihleri arasında 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla yüzlerce hediye seçeneğini tüm DeFacto mağazaları ve www.defacto.com.tr adresinde satışa sunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda