8.05.2018

Onur Market'e Ramazan Bereketi Geldi



Onur Market, bu yıl da Ramazan’ı zengin içerikli ve ekonomik fiyatlı kolileri, indirim kampanyaları ve kazandıran fırsatlarla karşılıyor. Ramazan ayına özel hazırladığı ‘Bereket’, ve ‘Nimet’ kolileri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak olan Onur Market, alışverişçilerine özel ve anlamlı bir seçenek sunuyor.

Her yıl müşteriden gelen talebe göre hazırlanan koliler undan salçaya, şekerden çaya, çorbadan reçele kadar sahur ve iftar sofraları için vazgeçilmez temel gıda maddelerinden oluşuyor. Tüketici için en ekonomik fiyatlarla Ramazanı karşılayan Onur Market 2 değişik koli seçeneği sunuyor.


İftar Sofralarının nimeti bu koli

16 çeşitten oluşan ‘Nimet’ kolisinin fiyatı 49,90 TL olarak belirlendi. Bu pakette un, pirinç, çay, küp şeker, toz şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, bulgur, makarna, salça, reçel, sofra tuzu, siyah zeytin, krem çikolata, kakaolu puding yer alıyor.


Ramazan sofralarının bereketi bu kolinin içinde

22 çeşitten oluşan ‘Bereket’ kolisinin fiyatı ise 79,90 TL. Bu pakette un, pirinç, çay, Türk kahvesi, toz şeker; ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, kırmızı mercimek, salça, bulgur, bezelye, Türk kahvesi, reçel, krem çikolata, irmik içecek ve kakaolu puding yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda