17.05.2018

HD İskender Çalışma Şartları/Maaşları



HD İskender,bir çok ilimizde hızla büyüyen bir hazır yemek/gıda perakende zincirlerinden biridir.Firma kurulduğu ilk günden beri sürekli büyümesinin yanı sıra,marka değerini de oldukça yükseltmeyi başarmıştır.Şu an için ülkemizin her ilinde en az bir Avm'de bir adet HD İskender şubesi bulunmaktadır.

HD İSKENDER ÇALIŞMA ŞARTLARI

HD İskender'de günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

HD İSKENDER PERSONEL MAAŞLARI

Bir çok gıda perakendecisinde olduğu gibi HD İskender'de de personel maaşları farklılık gösteriyor.Lakin eklemekte yarar firma da kıdem aldıkça ve göze girdikçe yükselmeye karşın maaşınız da buna paralel artmaktadır.

Firma da maaşlar mutfak ve servis personeli olarak ikiye ayrılmaktadır.Servis personellerinin maaşları Asgari ücret veya Asgari ücretten %20 daha fazla olabilirken,mutfak personelinin maaşları Asgari ücret,n %50 üzerine çıkabilmektedir.Bu arada servis personelinin aynı zaman da maaşları kadar bahşiş aldığını belirtelim.

Kısaca özetlemek gerekirse Maaş + Yemek + Bahşiş şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Yöneticilerin maaşları ve çalışma saatleri farklıdır.

19 yorum :

  1. Merhaba hd iskender kasiyer şartları nedir?Şirketin personel servisi imkanı varmıdır veya yol ücreti vs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şartlar pek değişmez.Yani çalışma saati aynıdır.Lakon kasiyer maaşları şirket içinde çalıştığınız yıla göre değişir.Yeni başlayan bir kasiyee yaklaşık 2000 TL maaş alır.Şehre uzak Avm içindr olan şubeler için gece servisi var.Bunun dışın yok.

      Sil
  2. Merhaba, şirketin çalışma şartları piyasaya göre çok ağır, maaşları da o kadar az. Haftalık çalışma 65-70 saati bulabilir. Fazla mesai ücreti YOK. Yol parası verilmez.Yemek olarak ne çıkarsa onu yemek zorundasınız.Pazar günü standart her şubede iskender verilir personele. Örnek maaş vereyim size restorant müdürü 2000tl maaş+tip alır. Tip haftalık açılır ne çıkarsa artık.Yazıldığı gibi maaş kadar falan tamamen uydurma. Birde prim var şartı şu örnek X restoranta hedef aylık 10000 müşteri kotası konuluyor.Tutarsa ne güzel. Diğer fast food restorantlarında haftalık 45 saat mesai+servis veya yol parası ve fazla mesai ödemesi ile müdür yardımıcı bile 3000 tl çıkabiliyor.Yuakrıda yazıldığı gibi bir çalışma ortamı ve çalışma saati yok malesef. Çalışmak isteyen ve merak edenler için yazmak istedim. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Ben HD Iskender HD Holding Pidem Rsstourant'ta Ise Baslicam Arkadasin Dedigi Gibi Gunluk Calisma Saati 10 Saat Olarak Belirtildi Gorusmemde Soylenen Buydu ve Yukarida Yazdigi Gibi 7.30 8.00 Saat Falan Degil yani 10.30 11.00 Saat Diyelim Ona Evet Mesai Yok Sabit Maas Tatli Satarsan Prim Alirsin Bu Kadar .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet görüşmede 11sat çalışılıyor 8,30falan deil çalışma saati

      Sil
  4. HD Pidem de Ise Baslicam Gunluk 10 Saat Is Saati

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maas ne kadar tam olark hepsi dahil

      Sil
  5. Merhaba HD İskender de kasiyer maaşı ne kadar ve yol mesai ucreti var mi ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaşlar asgari ücret.Yol yok,mesai çok nadir.

      Sil
  6. ben dün başvuru formu doldurdum hem hd döner de hem de hd iskender de. ne zaman dönüş yaparlar tahmini? (servis elemanı olarak)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde iki hafta içinde dönüş yapıyorlar.

      Sil
  7. hd iskenderde sadece haftasonu ve servis elemanı olmak üzere çalışmaya başlayacağım. günlük ne kadar alacağım tahmini olarak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çeyrak part ise 700-1000 TL arasınds bir ücret.

      Sil
  8. Bugün gotusneye gittim yukarıda denildiği gibi 8.5 saat falan değil.10 saat çalışıyorsun yol karşılanmıyor.acil paraya ihtuyaciniz olursa gitin maasinizi aldığınizda cikarsiniz;)

    YanıtlaSil
  9. 12.00da iş başı yapıp 22.00da servis kapanana kadar yalnızca 20dk yemek molası ki bazen 15 dakika bile olabiliyor ve 5 dakika sigara molası var onun dışında aralıksız çalışıyorsunuz. 22.30a kadar da temizlik oluyor ve pazar günleri bu 23.00a kadar uzayabiliyor. Size önerim uzak durun. maaşlarda gününde yatmıyor.

    YanıtlaSil
  10. Emekliyim mutfak işi varmı

    YanıtlaSil
  11. Aslaa çalışmayın asla ! İşçiyi eşşek gibi kullanan bir firma

    YanıtlaSil
  12. Hali hazırda çalışan olarak sabah garsonlar oglen 1 vardiyede oglen 12 de gelır aksam 22:30 da cıkar. diger vardiya sabah 9,30 da gelır kapanış yapar. Saatle oyle hukuken değil müdürlerin insiyatifine kalmış. garson alır 2400 maas + tip oda zaten kırılan tabakların patlayan içeceklerin zayi tutarına gider.

    Yol parası yok, Yemeği içerde usta yapıyor onada yemek denmez adam ben buraya personele yemek yapmak için mi geldim diyor haldır saldır iş yapıyor akşama kadar mideniz ağrır.

    Kasiyerler Asgari ücretin 50 tl üstü maaşı war. Kasa tazminatları yok Eksik çıkarsa cebınden odersın fazla cıkarsa şirkete girer. Tipten Cok dusuk bir pay alır 0,15 di galiba oda haftada 1 kent switch.

    Garson yardımcısı olarak başlamayı dusunuyorsanız gidin koyunuzde koyun gudun daha iyi belirli bir saati yok ben deyim 12 saat siz deyin 11 saat Maaş: ASgari ücret.

    Mutfakta başlanırmı bence başlanmaz Usta scala 1 ile Usta Scala 3 arasında 100 tl oynuyor yanı Yeni başladın usta olarak scala 3sün 2 yıllık ustadan 100 tl az alıyorsun

    Demem o ki Uzak durun Tazminatım olmasa 1 dk durmam ama 3.yılımın dolmasını beklıyorum direk fazla çalışma saatlerınden haklı fesih edicem sozleşmemi hadi sağlıcakla

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda