7.05.2018

Yaş Pata Fiyatları



Yaş Pata Hakkında Kısa Bilgi

Pastacılık Temel maddesi hamur olan, içine çikolata, krema, meyve ezmesi gibi maddeler katılarak fırında pişirilen çeşitli kalıp ve şekillerde olan şerbetsiz tatlılar. Böyle tatlı çeşitlerine “Pasta”, bu işe de “pastacılık” ismi verilmektedir.

Pasta yapımında genelde şu malzemeler kullanılmaktadır: Un, yumurta, süt, tuz, şeker, su, kakao, çikolata, değişik meyve ezmeleri, kahve vb. Pastaların süslenmesinde ise, portakal kabuğu, üzüm, vişne vs. gibi reçeller kullanılır. Bazılarının üzerlerine de, krema ve çikolata konur.

Yaş Pata Fiyatları


Pastanelerde ve marketlerin unlu mamuller reyonlarında satılan pastalar genellikle standart dır. Dört ve sekiz kişilik olarak satılmaktadır. Bu yaş pastaların fiyatları ve ağırlıkları 4 kişilik pasta ortalama 750 gr ile 850 gr arasında gelmekte fiyatı ortalama 27 tl olarak satılmakta 8 kişilik pasta 1 kg ile 1,100 gr arası gelmekte bu pastanın fiyatı ise 35 ile 40 tl arası olmaktadır. Tabiki bu fiyatlar bölgeden bölgeye değişiklik göstere bilir bu vermiş olduğumuz fiyatlar ortalama ve olması gereken fiyatlardır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda