5.05.2018

Çağdaş Market ve Bonelli Yollarını Ayırıyor



Kurulduğu ilk günden beri beraber büyüyen iki marka,sürpriz bir karar ile ayrılma kararı aldı.Çağdaş Market mağazalarında artık Bonelli ürünleri olmayacak.

Sağlıklı unlu mamuller üretip taze ve sıcak olarak tüketiciye sunmak hedefiyle,ilk mağazasını Ankara Çağdaş marketlerin Balgat şubesinde açan Bonelli çok kısa bir sürede Türkiye geneline yayılmıştır. Türkiye'de bir ilki başaran Bonelli pastane kalitesinde üretilen ürünleri market fiyatıyla tüketiciyle buluşturuyor.

Değişen ekonomik koşullar, yeme içme alışkanlıklarındaki farklılaşmaları hızla takip eden Bonelli, değişimi yakalayan değil değişimi yaratan bir firma olarak unlu mamüller alanında çalışan diğer markalar içinde önemli bir örnek teşkil etmektedir. Geleneksel ve dünya ekmeklerini sağlıklı olarak üretip taze ve sıcak olarak sunan Bonelli, aynı zamanda pek çok kişiye de iş olanağı sağlamaktadır.

Kulislerde dolaşan haberlere göre Bonelli ve Çağdaş market önümüzdeki günlerde yollarını ayıracak ve Çağdaş market kendi üretim tesisini kurarak tek marka olarak yola devam etmek istediği konuşulmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda