28.06.2018

Adem Çelik "Taze" Markası ile Sektörde



Yaklaşık 20 yıldır Meşhur Pastırmacı ve Meşhur Peynirci Markaları ile aşina olduğumuz,Kayserili perakendeci Adem Çelik,perakende sektörüne tekrar merhaba dedi.Bu kez tabelada sadece "Taze" yazısı dikkat çekti.

Ankara merkezli iflas eden Meşhur Peynirci'nin sahibi Adem Çelik,uzun süren sessizliğini Taze markası ile bozdu.Henüz yeni bir marka olmasına karşın Taze marketler neredeyse 30 şube sayısına yaklaştı bile.

Perakendenin sektörünün öncü markası Migros,devir işlemlerinin üzerinden iki yıl gibi bir süre geçmesine karşın,tam manası ile birleşme yapamamıştı.Süreç devam ederken Migros SPK'ya bir açıklama yaptı.

Makro'nun Kayseri Şubeleri Taze Oldu

İçinde bulunduğumuz 2018/Haziran ayında Makro Market'in Kayseri şubelerinin tamamı,Adem Çelik tarafından satın alındı.Bu satın alma aynı zaman da Taze markasının tüketici ile buluşmasının ilk adımı oldu.

Makro'dan devir alınan mağazalar ve Ankara da Balıkesir Birlik ismi ile hizmet veren mağazalarda,ortak tabela çalışması yapıldı ve Taze Market hem Ankaralılara hemde Kayserililere resmen hizmet vermeye başladı.

Merkez Değişdi

Aynı patrona ait olan Meşhur Peynirci'nin merkezi Ankara'da bulunurken,Taze Market'in şu an için merkezi Kayseri'de yer bulunuyor.

Satın almalarla(İnorganik) büyüyen Taze Market'in Ankara ilimizde kapanan,Makro Market'in şubeleriyle ilgilendiği bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

25 yorum :

  1. bu adamın yanında çalışacaklar iki kere düşünsün.iki maaşımız ve 5 yıllık tazminatım yandı.

    YanıtlaSil
  2. Perakende kulis karaman makro market yhm mağazası tarafından içindeki demirbaşlarla kiralandı makro Karaman'dan çekildi bunun haberini niye yapmadınız haberinizmi yok bir de ihbar vermek istemiyorlar ve tazminat süresi süresiz bütün haklarınızı aldınız diye imza attirdilar olan işçiye oldu yhm çalışmak isteyen varmı dedi yhm yi araştır 10 adama sor 10 unuda illallah der yaka silker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda net bir duyum almadık.Detayları kulisperakende@gmail.com adresine iletirseniz haber yapabiliriz.

      Sil
  3. Net haber iste magaza pazartesi boşaltildi yhm açtı daha net haber nasıl olur al sana haber

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kac mağaza,personelleri ile mi devroldu,bunlarin detayini verebilir misiniz?

      Sil
  4. Bu adamlar tek tek mağaza satıp kapatıyor elemanlar ne olacak. Hakkı hukuku ne bir açıklama yapacak kimse yok ne şeref ne Mustafa çıkıp demiyor tazminatları ödeyeceğiz.
    Üstüne üstün birde imza atmayan mahkemeye gitsin gibi sözler söyleniyor.
    Hani sizde kimsenin bir kuruşu bile kalmazdı? Madem kimsenin bir kuruşu kalmaz neden sahte evrakla ihbar tazminatlarımızın üstüne yatıyorsunuz.
    Hepiniz ümreye hacca gittiniz allah'ın adıyla söze başlardınız.
    Ne oldu mal mülk sevdası size Allahı unutturdu mu?
    Asgari ücretle çalışan kirada oturup iki üç çocukla geçinmeye çalışan garibanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba amasya ve Merzifon subeleri yunus markete devredilecegi soyleniyor bilginiz varmi

    YanıtlaSil
  6. Karaman'da toplam 3 mağaza yhm ye devroldu toplam 50 kişi felan imzalar artırıldı tabi atan attı tazminatımı kidemimimi bütün haklarımı aldı diye imza artırıldı ihbar verilmeyecek ihbar hakkı olmasına rağmen tazminat onu acik 6 ay 1 sene de ödenecek diye ama baya bı zor ihbarı 2 ay önceden haber verilmemesine rağmen tarih atılıp imza artırıyorlar evrakta sahtecilik yapıyorlar büyük AVM daha açılmadı tadilat var karaman 2 ve kazım karaKarabir açılmış olmalı tabi siz bunları bilmiyorsunuz sizden isteğim acil bı haber yapın işçinin yanında olun bu haber kaynağı kesinlikle doğru yalan yok iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  7. Karaman şubesinde 5 yil çalıştım.ve şimdi kapandı karaman şube. Nasil bir vijdansa.makroda çalışırken başka iş teklifleri aldım.cikmak istediğimi söyledim.Bana ihbar suren var. Bitmeden çıkamasın dendi bu süre 56 gün askeri ücretle çalışan birinin kim 56 günbekler ise alır. Şimdi bize konya bölge müdürü dediki.ihbar paraniz verilmeyecek.Tazminat kesin bir süre yok.Calisanin bir çoğu imza attı. Tazminatlarımizi haklarımızı aldık diye. Yani almadıkları herşeye imza attılar.Hangi akla mantığa sığar.Ben ve arkadaslarim.mahkemeye verdik.Bize soylenen Makro konkardato sürecinde mahkemeyede versniz alamazsınız deniyor..Mahkemeye vermeyen arkadaşlar Makrodon insiyatif bekliyor..Çıktık bir yola issallah hakkımızı aliriz

    YanıtlaSil
  8. Bunlar böyle işte sen çıksaydın ihbar öderdin adam çıkartıyor ama ödemiyor. Kimse bunlara hakkını helal etmez bunların yaptığı yemek yediği tabağı pislemekle aynı işler yolunda giderken günlük milyonlarca lira ciro yaparken neden çalışana ekstradan bir kuruş vermediler şimdi ihbarını kesiyorsunuz. Beter olursunuz ama gözümüz görmez çektiklerinizi

    YanıtlaSil
  9. Tüm hızla mağaza kapatmalar devam ediyor.
    Kırıkkale satıldı

    YanıtlaSil
  10. Xxx
    Konya/yazır şubesi asfora
    Fatih ışıklar şubeside yerel bir markete
    Satıldı.
    Konya da 18 mağazadan kalan 5 mağaza

    YanıtlaSil
  11. Samsun da satıldı taze oldu

    YanıtlaSil
  12. Samsun da kalan 12 mağaza taze gıda ya geçti işçi hakları nolacak bilen eden yok bi tek bölge müdürü herşey daha güzel olacak diyor ama kimse ümitli değil tazminat hakkı doğarak büyük ihtimalle çoğu personel bırakacak herkes gibi samsun da da bu işin içinde bisey olduğu korkusu var ve çok temkinli bunda sonra ne olacak bilmiyoruz ama sesimizi bizde duyuracağız.

    YanıtlaSil
  13. Evet samsunda gercekten bir seyler döndüğü dogru anlayana

    YanıtlaSil
  14. Samsun halkı bu tip ticari ahlakı sabıkalı bir firmanın icraatlarını mallarını boykot ederek en güzel şekilde cevabını verir..

    YanıtlaSil
  15. İşçinin Tazminatını maaşını vermez Adam magza açıyo.Başını yastıga nasıl koyuyosun Adem çelik hakkımız haram olsun Aglayanın malı gülene fayda etmez.Milletin hakkını ver

    YanıtlaSil
  16. Tazminatları ödemez Magza açar kayseriye .Başını yastıga nasıl koyuyosun Adem çelikk .Hakkımız haram olsun

    YanıtlaSil
  17. İnsan kaynaklarının telefon numarası var mı acaba

    YanıtlaSil
  18. Sizin Allah belanızı versin Adem çelik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel yapmışsın onların allah belasını versin

      Sil
  19. Taze marketin ürünlerinden memnunuz ama çalışanlarından memnun değiliz çünkü müşteriye nasıl davrancaklarından habersiz ve saygısızlar çalışanlarını eğitime tabi tutmaları gerekiyor

    YanıtlaSil
  20. Dün İldem de ki taze marketten iceceialdim saat 2 gibi bozuk para olmadığı için 100 lira verdim kasiyer kabul etmedi kart istedi yok dedim parayı bozamicagini söyledi geri iptal etti...hiç uygun davranış değil müşteri geri çevirmek yetkililere duyurulur.

    YanıtlaSil
  21. Her zaman 5-7 si arası maaşları yatar 13ü oldu lan yatırın artık

    YanıtlaSil
  22. Bunlar pislik insanlar depo gbi bi yerde çalıştık bütün gıdalar fareleri pis ortamda saklanıyordu. 7 aydır ayrılmışım kalan maaşlarımı yatırmadılar yalancı insanlar sürekli isim degişiyorlar yer degişiyorlar

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda