21.06.2018

Eğlence Ve Vitamin Bir Arada



2013 yılından itibaren Maspex tarafından pazara sunulan Türkiye’nin çocuk meyve suyu markası Tedi, hiçbir koruyucu, katkı maddesi ve yapay aroma içermeyen, tadını gerçek meyvelerden alan çocukların yeni favori içeceği Tedi Play ile eğlence ve vitamini bir arada sunuyor. Elma- Karpuz ve Şeftali-Kayısı çeşitleri, kullanışlı ergonomik şişesi ve sporcu kapağı ile çocuklara oyun aralarında rahatlık ve enerji veren Tedi Play, aynı zamanda değerli vitaminleri içeriyor.

Tedi Play aynı zamanda aseptik teknolojisi ile üretilerek dolum sürecini tamamen emniyetli bir hale getirip ailelere ve çocuklara güven veriyor. Tedi Play, güvenli dolum sistemi sayesinde havada ve çevrede bulunan yabancı maddelerin ürün içerisine girmesini engelleyerek sterilliği sağlıyor.

Kemiklerin gelişmesine, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, diş ve diş etini korumasına, gözlerin gelişimine faydası gibi özellikleriyle bilinen büyüme vitamini A Vitaminini ve özellikle okula başlayan çocukların bağışıklık sisteminin güçlenmesinde önemli rolü olan C Vitaminini içeren Tedi Play, renkli dünyasına tüm çocukları davet ediyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda