21.06.2018

Macrocenter ve İninal’dan İşbirliği



Migros grubu bünyesinde hizmet veren Macrocenter,İninal ile ortak bir çalışmaya imza atarak, ortak markalı kart: Macro&More Kartı tüm müşterilerinin kullanımına sundu.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine temel finansal hizmetler sunan ininal, süpermarket zinciri Macrocenter’la işbirliği yaparak perakende ağını güçlendirdi. 6 ilde 51 Macrocenter mağazasında kullanıma sunulacak olan Macro&More Kart ile hem kart alımı hem de bakiye yüklemesi yapılabilecek.

Nakitsiz bir toplum inşa etme hedefiyle yola çıkan ininal'ın piyasada 2 milyonun üzerinde ön ödemeli kartı bulunuyor. 50 binden fazla perakende ve ATM noktasında kullanıcılarına bakiye yükleme, yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabilme olanağı veriyor.

ininal CEO’su Ömer Suner “ininal olarak perakende satış ve yükleme ağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kullanımı kolay, güvenli ve hızlı bir ödeme yöntemi olarak öne çıkan ininal kartlarımızı, perakende ağımızı güçlendirerek tüketicilerimiz için daha ulaşılabilir kılıyoruz. Kartlarımızı, Türkiye’nin seçkin süpermarket zinciri Macrocenter’larda satışa sunmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda