21.06.2018

Yörsan Kimin?



Yörsan,perakende sektörünün duayen tedarikçilerinden biridir.Süt ve süt ürünleri bir marketin olmazsa olmazlarındandır.

1964 yılında Balıkesirli bir aile tarafından kurulan Yörsan 2014 yılında Dubaili bir şirkete satılmıştır.

Yörsan’ın temelleri 1964 yılında Yörükler Gıda Limited Şirketi’nin kurulması ile atıldı. 1979 yılında Susurluk’ta bir mandıranın alımıyla beraber 1984’te inşa edilen süt ürünleri fabrikasının faaliyete geçmesiyle, Yörsan A.Ş kuruldu. Yörsan’ın, 1984’te Türkiye’nin ilk beyaz peynir fabrikasının kurulması ile devam eden gelenekten geleceğe uzanan başarılı faaliyetleri devam etti.

Yörsan, süt ve süt ürünleri kategorisinde 200’e yakın çeşidiyle geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Geleneksel peynir çeşitlerini sevenler ve yöresel tatlardan vazgeçemeyenler için geliştirdiği ürünlerle tüketicileri buluşturan Yörsan, 1996’dan bu yana Türkiye’nin dört bir yanındaki güçlü satış ağıyla lezzet tutkunlarına ulaşmaktadır. Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra, peynir sektöründe ürün bazında en çok çeşide sahip olan firma unvanını elinde bulunduran Yörsan, aynı zamanda tüketicilerin büyük beğenisini kazanan Türkiye’nin ilk kaymaklı tava yoğurdunu ve ev yoğurdunu satışa sunan ilk marka olma özelliğini taşımaktadır.

Yörsan Kimin/Yörsan'ın Sahibi Kim?

2014 yılına kadar yerli sermaye olarak bilinen Yörsan,2014 yılında resmiyen Dubaili The Abraaj Group bünyesine katıldı.

Ticari geleneği 1908 yılına dayanan Yörsan, kurulduğu günden bugüne, sağlıklı ve hijyenik üretim koşullarıyla tüketicilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Türkiye’de üretilen süt ve süt ürünleri geleneğinin sürekliliğini sağlamak, dünyaya tanıtmak ve sahip olunan bu kültür mirasına sahip çıkmak Yörsan’ın başlıca şirket politikası ve misyonudur.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda