5.07.2018

Adese Yine Devler Listesinde Yer Aldı



Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları açıklandı. İttifak Holding'in perakende operasyonu Adese,her yıl olduğu gibi bu yılda 500 şirketin içinde yer almayı başardı.

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan ve 2017 yılı ciroları baz alınarak yapılan Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları açıklandı. 2009 yılından bu yana listeye girme başarısını gösteren Adese 693,5 milyon liralık cirosu ile bu yıl listede 323’üncü sırada yer aldı.

Fortune Türkiye Dergisi araştırma sonuçlarını değerlendiren Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Fortune Türkiye Dergisi tarafından ticaret, inşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin 2017 yılı ciroları baz alınarak yapılan ve Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği araştırmada Adese olarak 323’üncü sırada yer aldık. Türkiye’nin devleri arasında Anadolu merkezli bir marka olarak yer almaktan onur duyuyoruz. Bunun yanında perakende ticaret mağazaları listesinde 16, Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler arasında 77, Konya’daki şirketler arasında ise 4’üncü sırada yer aldık. 27 yıldır hizmet verdiğimiz perakende sektöründe ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konya sınırlarını aşarak yeni şehirlere büyüttüğümüz Adese, bugün 8 şehirde 145 markete, binlerce çalışana ve milyonlarca müşteriye ulaştı. Çeyrek asrı aşan yolculuğumuzda olduğu gibi bize rehberlik eden kadim değerlerimizden sapmadan nice başarılı yıllara yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda