9.07.2018

Altunbilekler Yaza "Merhaba" Dedi



Genel Müdürlük çalışanları ve birim yöneticileri, 29 Haziran Cuma günü, her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen “Yaza Merhaba Pikniği”nde bir araya geldi.

Çalışan motivasyonunu her zaman ön planda tutan pikniğe katılarak eğlenceli dakikalar yaşayan Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek konuşmasında; Ramazan ayı öncesinde havaların yağışlı olması sebebiyle bir türlü fırsat bulamadığımız buluşmayı, Ramazan Bayramı sonrası güzel yaz günleri iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlamışken bunu değerlendirmek istedik. Bu güneşli günlerin tadı da en iyi açık havada çıkacağından keyifli vakit geçirmek için çalışanlarımızla geleneksel pikniğimizde buluştuk” ifadelerine yer verdi.

Yaza Merhaba Pikniği’nde tüm katılımcılar için birbirinden eğlenceli turnuvalar düzenlendi. Düzenlenen tavla ve dart turnuvalarının da renk kattığı piknikte dereceye giren çalışanlara Altunbilekler’in sadakat kartı İyi Kartlarına İyi Puan’lar hediye edildi.

Yaza Merhaba Pikniği’nde çalışanları bir sürpriz daha bekliyordu. Dev bir puzzle yapma görevi verilen çalışanlar, hep birlikte Maharet Hanım görselini oluşturmaya çalıştılar. Sadece bir oyun gibi görünen bu eğlenceli anlar aslında altında güzel mesajı gizliyordu. Puzzle tamamlandıktan sonra resmin ters çevrilmesi ile tüm çalışanların fotoğrafından oluşan Altunbilekler logosu ortaya çıktı ve “Hepimiz Daha İyisi İçin Bir Bütünün Parçasıyız” mesajının verildiği bu sürprizle etkinlikte yüzlerin güldüğü bir anı yaşandı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda