10.07.2018

Baydöner'den Üç Yeni Lezzet



10 yıldır sektörün öncü markası olarak Türk dönerine değer katmayı ilke edinen Baydöner, yeni ürünleri ile sektörde bir ilke daha imza atıyor. Baydöner’in yepyeni lezzetleri Acılı Atom, Çökertme Döner ve Beyti Döner; döner severleri eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Acı severler için hazırlanan Acılı Atom; kırmızı kuru biber ve yoğurt ile hazırlanan atom yoğurt ile servis edilirken klasik iskender anlayışında fark yaratıyor. Baydöner’in bir diğer yeni ürünü olan Çökertme Döner, çıtır patatesiyle, damaklarda iz bırakacak lezzetinin yanı sıra sunumuyla da göz dolduruyor. Beyti Döner ise, Beyti’yi dönerle birleştirerek Türk mutfağının geçmişten günümüze uzanan gelenekselleşmiş lezzetine yepyeni bir yorum katıyor.

Güler yüzlü hizmet ve hızlı servis ile müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Baydöner restoranlarında lezzetin kalitesi hiç değişmiyor.

Baydöner Hakkında
Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak ve nesilden nesile aktarılan bu lezzete hak ettiği değeri vermek amacıyla 2007 yılında yola çıktı. Her restoranında aynı hizmet ve kalite standartlarını sunan Baydöner, ISO 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışarak en taze malzemeleri, kalite, yönetim ve hijyen sistemlerine uygun şekilde ve keyifli mekanlarda, uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmayı ilke edindi. Bugüne kadar sayısız ödül kazanan Baydöner, 2015 ve 2016 yılında, üst üste iki kez AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “ AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Restoran Zinciri” ödülüne layık görüldü. Şube sayısı ve satış hacmi ile dikkatleri üzerine çeken Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetini tüm dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Baydöner şu an Türkiye, KKTC, Azerbaycan ve Kuzey Irak’ta 129 şube ile hizmet veriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda