3.07.2018

Çocuklar Bilkent Center’da Hem Eğlendi Hem Öğrendi



Yenilenen Bilkent Center,yazın en sıcak günlerinde çocukları sevindirmeyi ihmatl etmiyor.Çocuklar kurulan marangozluk atölyesinde topaç yaparak geleneksel el sanatlarıyla hem eğlendi,hem öğrendi.

Ankaralı çocuklar yaz tatilinin tadını Bilkent Center’da kurulan renkli ve eğlenceli atölye etkinlikleriyle çıkarıyor. Bilkent Center, çocukların yaratıcılığını geliştirmek ve onlara eğlenceli dakikalar sunmak adına marangozluk atölyesi düzenledi. Kurulan alanda aileleriyle birlikte tezgah başına geçen çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi. Çocuklar teknolojinin getirdiği yeniliklerin yanında geleneksel oyuncaklarla da tanışarak geçmişe yolculuk yaptı.

Atölyeler devam edecek

4 yaş ve üstü her çocuğun katılabildiği etkinlikte, çocuklar hem yaratıcılığını geliştirdi hem de keyifli bir haftasonu geçirdi. Sanatın her türlüsünü çocuklara ve gelecek nesillere sevdirmeyi amaçlayan Bilkent Center'ın tamamen ücretsiz düzenlediği bu etkinlikte, minikler hayatları boyunca unutamayacağı bir deneyim kazandı. Bilkent Center’da atölye çalışmaları Temmuz ayında da devam edecek. 13 Temmuz Cuma günü saat 15:00‘da kurulacak mutfak atölyesinde ise çocuklar cupcake yapmayı öğrenecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda