4.07.2018

Media Markt, Teknosa'yı Satın Alıyor



Alman teknoloji perakendecisi Media Markt ve Sabancı Holding, Teknosa'yı satın almak üzere görüşmeye başladı.

Alman teknoloji perakendecisi Media Markt, Türkiye'deki pozisyonunu güçlendirmek için Sabancı Holding'in sahibi olduğu bir diğer teknoloji perakendecisi Teknosa ile satın alma görüşmelerine başladı. Bloomberg'in haberine göre, Media Markt Teknosa'nın tüm hisselerini almak istiyor.


Media Markt'in 45 Mağası Var


İlk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye'de açan MediaMarkt, 14 adedi İstanbul'da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, İzmit, Kayseri, Samsun, Malatya, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 45 mağazası ile hizmet veriyor.

Teknosa'nın 210 Mağazası Var

Teknosa'nın ise toplam 210 mağazası bulunuyor.

Haber sonrasında Teknosa'nın (TKNS) hisseleri gün içindeki 5,19 TL'den TSİ 16:30'da 5,48 TL'ye çıktı.

2 yorum :

  1. 40 Haramiler iş başında. Metro AG mağaza açmadan veya almadan önce kıdem haklarını gasp ettiği 1700 real çalışanının haklarını ödemeli. Ticari kurnazlıkta kök söktüren almanlara güven olmaz. Şirketi kur kurulduğundan beri zarar göster ki devlete vergi verme. Yüksek It masraflarıyla karı yurtdışına kaçır. Sonra iflası yaklaşınca anlaşmalı yerliye sat ve 2 yıllık yasal sorumluluk biter bitmez iflas ettir. Bu almanlardan hayır gelmez. Bunlardan alışveriş yapmak hırsızlığa ortak olmaktır.

    YanıtlaSil
  2. vaybe ülkemi dolandırıcılar sardı...

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda