7.08.2018

Bakpiliç Kimin?



Bakpiliç Entegre Tavukçuluk A.Ş. 1998 yılında Ankara Polatlı’da damızlık tesisini kurarak sektöre giriş yapmış, 2000 yılında hem damızlık tesislerinin kapasitesini arttırmış hem de kuluçka tesislerini faaliyete geçirerek etlik civciv üretmiştir. Nihayetinde 2003 yılında tamamen entegre bir tesis olarak etlik piliç (broiler) üretimine başlamıştır. Tüketiciye en iyi hizmeti verebilmek adına 2005 yılında damızlık kümes kapasitesini arttırmış, AR-GE çalışmalarına ağırlık vermiş ve bu doğrultuda Broiler AR-GE kümeslerini tamamlayarak faaliyete geçirmiştir.

Bakpiliç Kimin?Bakpiliç'in Sahibi Kim?


Bir çok tedarikçi şirket gibi ortaklı bir aile şirketi olan BAKPİLİÇ'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Hanifi Bak,firmada en yetkili kişidir.

Tavukçuluk sektörünün genç ve yenilikçi şirketi olan BAKPİLİÇ, üretimin her aşamasında ve dağıtım kanalında göstermiş olduğu hassasiyet ile sektörünün yükselen markasıdır. Tüketiciye güvenilir ve kaliteli piliç eti ulaştırmak için dağıtım kanallarını hızla geliştirmekte ve beyaz et konusunda sosyal bilinç kazandırmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda