7.08.2018

Ankagross Mağaza Sayısını 5'liyor



Nato Yolu, Eryaman, Çayyolu ve Boğaziçi mağazalarının ardından, ‘Çok Al Az Öde’ sloganıyla Ankagross mağazasının 5’incisi yarın saat 14.00’te Elvankent’te açılıyor.

Selçuklu Mahallesi Ahi Mesut Bulvarı No: 140/A Elvankent Sincan adresindeki yeni mağaza, 2 bin 100 metrekaresi gıda, 480 metrekaresi gıda dışı ürünlere ayrılacak şekilde depo alanlarıyla birlikte toplam 3 bin 260 metrekare alana konumlandırıldı.

Sabah 09.00 akşam 22.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan mağaza, 12 kasası ile hizmet verecek. Mağaza içinde 1 mal kabul alanı, 9 adet soğuk hava deposu, 2 yük asansörü ve ayrıca 1 müşteri asansörü bulunuyor. Mağaza 25 araçlık otopark alanı ile müşterilerin alışverişlerine kolaylık sağlayacak.

Elvankent Ankagross’ta da müşterilerin talep ettikleri nitelik ve kalitede ürünlerin iyi hizmet ve uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturulması hedefleniyor. Ayrıca, 80 kişiye istihdam sağlanan bu mağazada; ürün satışlarında tazeliğe, hijyene, sürekli uygun fiyata, bol çeşit ve lider marka ürünlerde avantajlar sunulmasıyla birlikte ev, ofis, işletme, restoran ve otellerin profesyonel iş ve çözüm ortağı olunması amaçlanıyor.

Meyve sebze, şarküteri, et, balık, unlu mamuller, atıştırmalık, şekerleme, kuru gıda, içecek, deterjan, kozmetik, zücaciye, oyuncak, evcil hayvan ürünleri, bebek ürünleri, hırdavat, oto aksesuar ve hediyelik ürünler bölümleriyle hizmet veren mağazada, özellikle meyve ve sebzede iyi tarım uygulamalı ürünler dikkat çekiyor.

Ankagross Satış Operasyon Koordinatörü Mesut Salar, “Müşterilerimizin keyifle alışveriş yapacakları, Sincan Elvankent mağazamızın açılışına 8 Ağustos’ta ailecek bekliyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda