15.03.2019

Beğendik Market 13 Günde 7 Mağaza Açtı






Beğendik Market 13 Günde 7 Mağaza Açtı

Beğendiğin Büyümeye Açığız yeni sloganı ile başlattığı hareketle Beğendik İşletmeleri San. Tic. AŞ Makro Marketin Ankara'daki Mağazalarını Satın Aldıktan sonra ilk mağazasını Ankara incekte açtı ve on üç gün içerisinde toplam yedi mağaza açarak kısa sürede bir ilki başardı.
Perakende sektöründe uzun yıllardır var olan Beğendik, krizden çıkmak için Ankara'da Makro marketten aldığı mağazalarla büyümeye ve daha önce kapatmak zorunda kaldığı mağazalardan dolayı  yerlerine yeni şubelerini ekleyerek büyümeye devam ediyor. Ankara'nın çeşitli semtlerinden almış oldukları makro marketin mağazaların açarak Ankara'da var olma savaşını sürdürüyor. Ankara'da toplam 15 mağaza sayısına ulaşan beğendik marketlerin yeni açmış oldukları marketler İncek Prestij, Çukurambar Çiğdem, Elvankent, Eryaman, Gölbaşın 1 Gölbaşın 2 ve Dikmen Sokullu şubelerini mağazalarına ekldi . Kayseri, Ankara, Nevşehir, olmak üzere 3 ilde mağazaları bulunan Beğendik’in Ankara'da açılan yeni mağazaları ile Ankaralılar yeni “komşu”larıyla tanıştı.

Beğendik’in tüm mağazalarında dikkat ettiği ferah reyon yapısına ve rahat alışveriş alanlarına sahip. Beğendik’in en yeni komşu mağazaları. Meyve-sebze, şarküteri, unlu mamuller, unlu mamuller fırın, temizlik, dondurulmuş ürünler, temel tüketim, içecek, kuru gıda, et, tavuk ve kişisel bakım reyonlarıyla hizmet verecek.

Ankara'da Yeni Açılan Beğendik Market Şubeleri

Beğendik Gölbaşı Haymana Yolu Şubesi : Karşıyaka mah. 333 sk. No 19 Gölbaşı/Ankara

Gölbaşı Eymir Şubesi : Seğmenler mah. Cumhuriyet cad. No: 136 Gölbaşı/Ankara

Beğendik Elvankent Şubesi : M.Çakmak Mah. 13. Cad. No : 8 Elvankent/Etimesgut/Ankara

Beğendik Eryaman Şubesi : 3. Etap 536. Sokak No : 5 Eryaman/Etimesgut/Ankara

Beğendik Sokullu Şubesi : Sokullu Mehmet Paşa Cad. No: 82 Dikmen/Çankaya/Ankara

Beğendik Çiğdem Atrium Şubesi : Atrium İş Merkezi No: 45 100.Yıl Çnkaya/Ankara

1 yorum :

  1. Hayırlı olsun
    Beğendik makro nun belli mağazalarını mı yoksa tamamını mı satın aldı

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda