16.04.2019

Halk Bisküvi Kimin?



Rekor Gıda Pazarlama San.ve Tic. A.Ş, gıda sektöründe tüketici memnuniyeti doğrultusunda ileri teknoloji kullanarak kaliteli ve lezzetli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.Faaliyet alanı çerçevesinde Bisküviden Mutfak grubu ürünlere kadar farklı kategoride, hijyenik ve sağlıklı koşullarda, ileri teknoloji kullanarak üretim yapmakta ve devamlı gelişen dağıtım ağı ile ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmaktadır.

Bunu, katılımcı yönetim ve rekabetçilik anlayışı, modern üretim teknolojileri ve bilgi sistemlerinin kullanımı, etkin ve verimli kaynak yönetimi ile sağlamaktadır.Rekor Gıda; kuruluşundan bugüne kalite standartlarını koruyan, çevreye ve tüketicilere karşı bilinçli bir firma olma anlayışını benimsemiştir.

Halk Gıda/Bisküvi Kimin?


Satış bandını daha çok yerel marketler olarak belirleyen Halk Gıda'nın arkasında aslında bir dev var.Halk markası Şirket olarak Rekor Gıda'nın bir markası olsa da,Rekor Gıda şirketini incelediğimizde karşımıza Ülker Grubu çıkıyor.Yanı Halk gıdanın sahibi Yıldız Holding'den başkası değil.

3 yorum :

  1. adam gibi adam murat abi

    YanıtlaSil
  2. yav kardes halk biskuvi ulkerin alt kalisi diyorsun tadi olmayan lezzeti olmayan biskuvi sen yermisin ki insanalrda yesin adam gibi yapin adam gibi fiyata satin kimse kafaniza silah dayamiyor ucuza sat diye allah akio fikir versin ki sizin gibioer uretim yapiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bütün firmaların mutlaka alt kademesinde bulunan fason üretimi vardır yorumunuza katılıyorum fakat uçuz satmak için bunu yapmaları lazım

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda