5.04.2019

Kim Market 22'nci Yılını Açılışla Kutladı



22'nci yılını iddialı bir kampanyayla kutlayan KİM, aynı zamanda Beylikdüzü'nde açtığı yeni mağazayla 97 şubeye ulaştı.

Önceki gün (3 Nisan) Beylikdüzü Fabrikalar’da 96’ncı mağazasını açan KİM, 97’nci mağazasını da yine Beylikdüzü’nde açarak büyümesini sürdürdü. Açılış töreni KİM Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan, Genel Müdür Ercan Ersan ve üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Ercan Ersan, “Aradan geçen 22 yıla baktığımızda bu serüvene tek bir market ile başladık. Her geçen yıl daha da büyüdük. Bu yıllar içinde halkımıza hitap eden, attığımız her adımda müşterisini düşünen bir market olmak için çabaladık. Biz bu çabayı personellerimiz ve üreticilerimiz sayesinde el ele vererek başardık. Perakende sektöründe de en iyisi olmayı hedefliyoruz. Her zaman müşterisini düşünen bir market olmaya ve daha da çok büyümeye devam edeceğiz. Mağazamız Beylikdüzü halkına hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek kurdeleyi kesti ve mağazayı yönetim kurulu ile dolaştı.

İndirimler 5 gün boyunca devam edecek

Barış Mahallesi Kıbrıs Caddesi No: 28 B/C Beylikdüzü İstanbul adresinde bugün (5 Nisan Cuma) hizmete giren KİM, 5 – 10 Nisan günleri boyunca farklı ürün grupları, özel fiyatlar ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet sunmaya devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda