8.04.2019

Ve File Market Ankara'da



2014 yılında Bim'in süpermarket konsepti ile hizmete açtığı ve aradan geçen yıllarda istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren,File Market uzun bir bekleyişin ardından Ankara ilimizde ilk mağazasını açtı.

2014 yılında faaliyetlerine başlayan BİM'in süpermarket markası File'nin üçüncü coğrafi bölgeye geçiş yapma ihtimali bir süredir gündemdeydi. Bu planla ilgili iki aday ise İç Anadolu ve Ege Bölgesi'ydi. File üçüncü bölge için tercihini İç Anadolu'dan yana kullandı ve Ankara'da açtığı 71'inci mağazasıyla, Marmara ve Karadeniz'in ardından üçüncü coğrafi bölge açılımını resmen gerçekleştirmiş oldu.

File standart olarak mağaza başına ortalama 1000 - 1500 metrekare aralığında yatırım gerçekleştiriyor. Firma gıda ürünlerinde öz marka olarak Harras, temizlik ve ev yardımcı ürünlerinde Actisoft, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Daycare markalarını kullanıyor. File'nin yine standart olarak her sene minimum 30 yeni şube büyüme hedefi bulunuyor.

Ankara da ciddi bir büyüme bekleniyor.

Ankara da ilk mağazasını Polatlı İlçesi'nde, İstiklal Mahallesi, Mehmet Emin Yurdakul Caddesi üzerinde hizmete açan File Market'in özellikle 2019 yılında Ankara'nın yeni yapılanan beldelerinde yüksel ölçekli şubeler açacağı konuşuluyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda