26.05.2019

Beğendik Market Ankara'da 100. Yıl Mağazasını Açıyor





Beğendik Market Ankara'da 100. Yıl Mağazasını Açıyor.

Beğendik İşletmeleri San. Tic. AŞ Makro Marketin Ankara'daki Mağazalarını Satın Aldıktan sonra Ankara'da şube sayısını 15'e çıkarttı KAYSERİ ve ANKARA'DA bölgesinde yeni mağazalar açmaya hız kesmeden devam ediyor. Beğendik mağazalarının yeni sloganı büyümeye açığız sloganıyla yollarına devam ettikleri gözükmektedir.

Beğendik, yeni şubesi Ankara 100. yıl mağazası için tüm hazırlıklarını tamamladı. Mağaza, “komşu” konseptiyle hizmet verecek.

Perakende sektöründe uzun yıllardır var olan Beğendik, krizden çıkmak için Ankara'da Makro marketten aldığı mağazalarla büyümeye devam etmekte ve daha önce kapatmak zorunda kaldığı mağazalar nedeni ile yerlerine yeni şubelerini ekleyerek yollarına devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Beğendik mağaza sayısını artırmaya devam edecek gözükmekte. Ankara'nın çeşitli semtlerinden almış oldukları makro marketin mağazalarını açtıktan sonra şimdi Kayseri bölgesinde ve Ankara bölgesinde yeni mağazalar açmaya başlıyor bunlardan ilki Kayseri TALAS ANAŞEHİR MAĞAZASI oldu ve şimdi Ankara 100. yıl mağazasını açmakta.

665 metrekarelik bir alanda hizmet verecek 100. yıl mağazası, Beğendik’in en yeni komşu mağazası. Meyve-sebze, şarküteri, unlu mamuller, Beğendik Fırın, temizlik, dondurulmuş ürünler, temel tüketim, içecek, kuru gıda, et, tavuk ve kişisel bakım reyonlarıyla hizmet verecek.

Beğendik 100. yıl mağazası, (28.05.2019 salı günü) saat 11.00’de düzenlenen bir açılışla hizmete girecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda