12.05.2019

Migros 2019 Personel Maaşları İsyanı



Migros 2019 Personel Maaşları İsyanı
Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden birisi olan Migros binlerce kişiye istihdam sağlamaktadır. Migros bünyesinde birçok pozisyonda, birçok farklı görev vardır ve her bir pozisyon için belirlenen ücret tarifeleri ve sosyal haklar söz konusudur. Migros mağazalarında en çok kişinin çalıştığı ve en çok iş ilanının olduğu bölüm ise kasiyerlik bölümüdür.

1954 yılında kurulan Migros günümüzde en büyük market zincirlerinden birisidir. Son olarak bünyesine kattığı Kipa ve Uyum Marketler Zinciri ile perakende alanında dahada güçlenmiştir. Migros mağazaları toplamda 4 farklı konsept ile hizmet vermektedir. Bunlar; M, MM, MMM ve 5M’dir. Marketin büyüklüğüne ve içeriğindeki ürünlere göre konseptler belirlenmiştir.

DEVLETIN ACIKLADIGI TEFE-TÜFE yi calisanlarina uygulamayan migros A.Ş ye haklarını calışanlarına teslim etmelidir?%21.85 zam.

Migro teskoop iş sendikasıyla görüşmelerinden sonra personele yapılan zam açıklanmış ve yapılan açıklamada personeller bu durumdan hiç memnun kalmamıştır. Sosyal medyada dertlerini dile getiren migros çalışanları bir numaralı suçlu olarak bağlı bulundukları teskoop iş sendikasını sorumlu tutmaktadırlar. Teskoop iş sendikasının çalışanların değil patronların yanında olduğunu sosyal medya üzerinden dile getirmektedirler. Migros bünyesinde uzun zamandır personeller birlik olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedirler.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda