12.05.2019

Migros Personelleri Maaş Zammı İsyanı İmza Kampanyası



Migros Personelleri Maaş Zammı İsyanı İmza Kampanyası 

DEVLETIN AÇIKLADIĞI TEFE-TÜFE yi calisanlarina uygulamayan migros A.Ş ye haklarını calışanlarına teslim etmeli %21.85 zam.

Migros Çalışanları sosyal medya üzerinden örgütlenmeye ve yapılan haksızlıklara boyun eğmemeye kararlı gözükmektedirler. Sosyal medya ağlarında buluşan migros çalışanları change org üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Gün geçtikçe katılım yükselmekte ve her çalışan imza kampanyasına katılmakta. Seslerini bağlı bulundukları sendika üzerinden duyuramayan çalışanlar her yolu denemekte ve haklarını alana kadar pes etmeyecekleri gözüküyor.

Migro tez koop iş sendikasıyla görüşmelerinden sonra personele yapılan zam açıklanmış ve yapılan açıklamada personeller bu durumdan hiç memnun kalmamıştır. Sosyal medyada dertlerini dile getiren migros çalışanları bir numaralı suçlu olarak bağlı bulundukları teskoop iş sendikasını sorumlu tutmaktadırlar. Tez koop iş sendikasının çalışanların değil patronların yanında olduğunu sosyal medya üzerinden dile getirmektedirler. Migros bünyesinde uzun zamandır personeller birlik olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedirler.

1954 yılında kurulan Migros günümüzde en büyük market zincirlerinden birisidir. Son olarak bünyesine kattığı Kipa ve Uyum Marketler Zinciri ile perakende alanında dahada güçlenmiştir. Migros mağazaları toplamda 4 farklı konsept ile hizmet vermektedir. Bunlar; M, MM, MMM ve 5M’dir. Marketin büyüklüğüne ve içeriğindeki ürünlere göre konseptler belirlenmiştir.



2 yorum :

  1. Işleri güçleri emekçiyi ezmek olan tezkoop os sendikasına imana davet ediyoruz şüphesiz bunun hesabını er yada geç verirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba sendikadan çok personel şikayetci bu konuda tarafımıza çok gelmekte

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda